Samsung Hírek

A Samsung 71 iF Design Díjat nyert el 2022-ben

 A vállalat termékei kilenc kategóriában 71 kitüntetést, közte három Arany Díjat kaptak

.

Budapest, 2022. április 20. – A Samsung összesen 71 díjat nyert az International Forum (iF) Design Award 2022 nemzetközileg is elismert dizájnversenyén. A megmérettetésen The Freestyle hordozható projektor, a Galaxy Z Flip3 5G okostelefon és a Bespoke Slim vezeték nélküli porszívó[1] is Arany Díjat nyert. Az 57 ország több mint 11.000 nevezője közül idén a Samsung termékei kapták a legtöbb elismerést.

 

Az 1953-ban, Die Gute Industrieform e.V. néven alapított iF Design Award szakértői kilenc kategóriában értékelik az egyes termékek kialakítását és formatervezését. A folyamat kiterjed a Termék, a Csomagolás, a Kommunikáció, a Koncepció, a Belső Formatervezés, a Formatervezés, a Szolgáltatástervezés, a Felhasználói élmény és a Felhasználói felület vizsgálatára is.

 

„A formatervezés célja a felhasználói értékek és az innovatív technológiák összekapcsolása – mondta el Jinsoo Kim, a Samsung Vállalati dizájnközpontjának alelnöke. – A Samsung olyan megoldásokat kínál, amelyek nemcsak különleges felhasználói élményt biztosítanak, hanem meg is könnyítik a mindennapi életet.”

 

Különböző életmódokhoz kapcsolódó élmények, Arany Díjas készülékekkel

A The Freestyle egy hordozható projektor, amely szinte bármilyen környezetben alkalmas akár 254 cm-es átmérőjű képek megjelenítésére, legyen szó akár a falról, vagy 108 fokkal elforgatva, a plafonról.

 

Könnyű és letisztult kialakításának köszönhetően a The Freestyle egyszerűen hordozható, akár egy kézben is tartható, így a felhasználók otthonában vagy akár egy kempingben is indulhatnak a vetítések. A The Freestyle a felhasználók életstílusától függően Bluetooth hangszóróként vagy akár hangulatvilágításként is használható.

1. iF Design Award Gold The Freestyle w logo

A Galaxy Z Flip3 5G okostelefon ikonikus és kompakt kialakítása mellett prémium funkciókat és egyedülálló hajlítható lehetőségeket is kínál, a személyre szabható élményt pedig Arany Díjjal ismerték el. A Galaxy Z Flip3 5G egyedi formájának köszönhetően kihajtva az okostelefonoktól megszokott élmény érhető el, összecsukva pedig a kompakt kialakítás előnyeit élvezhetik a felhasználók. A nagyméretű Fedlapi kijelző nemcsak a formatervezést emeli új szintre, de a hatékonyságot is még tovább javítja. A felhasználók a készülék kihajtása nélkül is ellenőrizhetik az értesítéseiket és fényképeket is készíthetnek.

 

Összesen 71 díjat kapott a Samsung, a díjazott megoldások között tévék, háztartási gépek és okostelefonok is megtalálhatók

A Samsung nyerte a legtöbb díjat az iF Design Award 2022-es díjátadóján, összesen 71-et. A vállalatot minden kategóriában elismerték, beleértve a Termékeket és a Felhasználói felületet (UI) is.

 

A három Arany Díj mellett a Neo QLED 8K és a Galaxy Buds2 is díjat nyert a Termékek kategóriában.

 

Szintén elismerésben részesült a One UI 4, a Galaxy okostelefonok új kezelőfelülete, amellyel a felhasználók személyre szabhatják eszközeiket.

 

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] A Bespoke Slim Magyarországon nem elérhető.