2023, Augusztus, Promóciós szabályzatok

A „SAMSUNG GALAXY Z FLIP5 ÉS Z FOLD5 KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI KEDVEZMÉNY PROMÓCIÓ” RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

szaa

(a továbbiakban: „Szabályzat”)

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, AMENNYIBEN AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRT, VALAMINT AMENNYIBEN ELMÚLT 18 ÉVES.

1.            A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

1.1.         A „SAMSUNG GALAXY Z FLIP5 ÉS Z FOLD5 KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI KEDVEZMÉNY PROMÓCIÓ” (a továbbiakban: „Promóció”) szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság (fióktelep és levelezési cím: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2. 7. em.; cégjegyzékszám: 16-10-001767; adószám: 10276451-2-16; kapcsolat: https://www.samsung.com/hu/support/email/) (a továbbiakban: „Szervező”).

1.2.         A Promócióban Résztvevő Termékek megvásárlásával és átadásával összefüggő feladatokat a különböző Promócióban Résztvevő Üzletek önállóan, egymástól függetlenül látják el, ezekben a folyamatokban a Szervező nem vesz részt.

1.3.         A Promóció lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, a Foxway OÜ (székhely: Killustiku põik 1, Vahi, Tartu municipality, 60534, Estonia, Reg: 12703942, VAT: EE101813057; a továbbiakban: „Lebonyolító”), látják el.

2.            RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

2.1.         A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, illetve magyar állampolgársággal rendelkező cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vehet részt, aki jelen Szabályzat 4.1. pontjában meghatározott Promóciós Időszak alatt

2.1.1.      a Szervező által forgalmazott valamint a Magyar Telekom, Yettel, Vodafone, Strong&Unique és Bravophone[1] által kiskereskedelmi forgalomba hozott

 • Samsung Galaxy Z Fold5 okostelefon;
 • Samsung Galaxy Z Flip5 okostelefon;
 • Samsung Galaxy Watch6 (40mm) okosóra;
 • Samsung Galaxy Watch6 (44mm) okosóra;
 • Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra;

készüléket vásárol (a továbbiakban : „Promócióban Résztvevő Termékek” külön-külön: „Promócióban Résztvevő Termék” )

2.1.2.      az alábbi magyarországi üzletek, műszaki áruházak és webáruházak valamelyikében (a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Üzletek”):

 • Samsung Experience Store üzletek és webáruházak az alábbi felosztás szerint (a továbbiakban együttesen: „SES”):

A Strong&Unique Kft. által üzemeltetett:

 • www.ses.hu webáruház
  • Samsung Experience Store, Westend City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.)
  • Samsung Experience Store, Debrecen (4029 Debrecen, Csapó utca 30.)
  • Samsung Experience Store, Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a)
  • Samsung Experience Store, Miskolc (3524 Miskolc, Városház tér 9.)
  • Samsung Experience Store, Árkád (6724 Szeged, Londoni körút 3.)

A Bravophone Kft. által üzemeltetett:

 • www.sestore.hu webáruház
  • Samsung Experience Store, Pólus Center (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)
  • Samsung Experience Store, Allee (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.)
  • Samsung Experience Store, Árkád (9027 Győr, Budai út 1.)
  • Samsung Experience Store, Downtown (1053 Budapest, Párisi udvar, Ferenciek tere 10.)
  • Samsung Experience Store, Mammut (1024 Budapest Lövőház utca 2.)
  • Samsung Experience Store, Etele Pláza (1119 Budapest, Hadak útja 1.)
 • A Magyar Telekom Nyrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.telekom.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Telekom);
 • A Vöröskő Kft. által üzemeltetett Euronics üzletek és webáruház, amelyek listája a www.euronics.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Euronics”);
 • A magyarországi Media Markt műszaki áruházak és webáruház, amelyek listája a www.mediamarkt.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Media Markt”);
 • Az EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. által üzemeltetett Extreme Digital – Emag üzletek és webáruház, amely a www.emag.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „eMAG”);
 • Az Alza.cz a.s. által üzemeltetett alza.hu webáruház, amely a www.alza.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Alza”);
 • A Pepita Group Zrt. Által üzemeltetett webáruház, amely a www.pepita.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Pepita”);
 • A Vodafone Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.vodafone.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Vodafone”)
 • A Yettel Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.yettel.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Yettel”),
 • A Digitáltech Europe Kft. által üzemeltetett notebook.hu webáruház és üzletek, amelyek listája a www.notebook.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Notebook.hu”);
 • A BestByte Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett www.bestbyte.hu webáruház, amely a www.bestbyte.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „BestByte”);
 • Az Auchan Magyarország Kft. által üzemeltetett üzletek és a webáruház, amely a https://online.auchan.hu/ oldalon érhető el (a továbbiakban: „Auchan”);
 • Az iPon Computer Kft. által üzemeltetett ipon.hu webáruház, amely a www.ipon.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „iPon”);

2.2.         Amennyiben a Résztvevő cselekvőképességében korlátozott 18. életévét betöltött természetes személy, úgy a Kedvezmények igénybevételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően.

2.3.         Amennyiben a Résztvevő 18. életévét betöltött cselekvőképtelen természetes személy, úgy nevében kizárólag a törvényes képviselője járhat el, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően.

2.4.         A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekről további információ a Promócióban Résztvevő Üzletektől kérhető. A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevők figyelmét, hogy a jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a különböző Promócióban Résztvevő Üzletek eltérhetnek.

2.5.         A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben igénybevehető Kedvezmények eltérhetnek, amelyről a Résztvevő a jelen Szabályzatban tájékozódhat.

3.            A Promóció tárgya

3.1.         Készülékbeszámítási Kedvezmény bármely Promócióban Résztvevő Terméket megvásároló Résztvevő részére: A jelen Promóció keretén belül Samsung Galaxy Z Flip5 készülék vásárlása esetén egy extra 40.000,- Ft (azaz negyvenezer forint), Samsung Galaxy Z Fold5  készülék vásárlása esetén egy extra 60.000 Ft (azaz hatvanezer forint), Samsung Galaxy Watch6 (40mm) készülék vásárlása esetén egy extra 15.000 Ft (azaz tizenötezer forint), Samsung Galaxy Watch6 (44mm) készülék vásárlása esetén egy extra 20.000 Ft (azaz húszezer forint),értékű készülékbeszámítási kedvezmény ( a továbbiakban: „Készülékbeszámítási Kedvezmény” ) vehető igénybe a jelen Szabályzat 5. pontjában rögzítettek szerint.

3.2.         A Promóció kizárólag a jelen Szabályzat 2.1.2. pontjában meghatározott Promócióban Résztvevő Üzletekben történő vásárlásokra vonatkozik, és más kedvezményekkel, egyéb akciókkal nem vonható össze.

3.3.         A Promócióban Résztvevő Termékek árai a különböző Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek. A Résztvevő az adott Promócióban Résztvevő Termék aktuális áráról az általa kiválasztott Promócióban Résztvevő Üzlettől tud tájékoztatást kérni.

3.4.         1 (egy) darab Promócióban Résztvevő Termék mellé kizárólag 1 (egy) darab Készülékbeszámítási Kedvezmény vehető igénybe.

3.5.         A Szervező a Promóciót kizárólag a Promócióban Résztvevő Termékeknek a Promócióban Résztvevő Üzletekben található készleteinek erejéig tudja biztosítani, a Promócióban Résztvevő Üzletek folyamatai szerint.

3.6.         A Kedvezmények másra át nem ruházhatók, valamint készpénzre illetve más termékre át nem válthatók.

3.7.         A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekről további információ a Promócióban Résztvevő Üzletektől kérhető. A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevők figyelmét, hogy a jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a különböző Promócióban Résztvevő Üzletek eltérhetnek.

4.            A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA

4.1.         A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben a jelen Promóció időtartama eltérhet, amelyről a Résztvevő a jelen Szabályzat alábbi pontjaiban tájékozódhat.

A Promóció időtartama 2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől, 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig vagy Promócióban Résztvevő Termékek készleteinek erejéig tart (a továbbiakban a lentebb megjelölt Vásárlási Időszak: „Promóciós Időszak”).

4.2.         Szervező a Promóciót kizárólag a Promóciós Időszak alatt, vagy a Promócióban Résztvevő Termékeknek, a Promócióban Résztvevő Üzletekben található készleteinek erejéig tudja biztosítani.

5.            A KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁS FOLYAMATA A MEGJELÖLT PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ ÜZLETEKNÉL

5.1.         A Szervező felhívja a Résztvevők figyelmét, hogy a készülékbeszámítási kedvezmény folyamata Promócióban Résztvevő Üzletenként eltérő lehet.

5.2.         A Résztvevők az alábbi módon (pénzvisszafizetési megoldással) jogosultak igénybe venni a jelen Promóció keretén belül biztosított Készülékbeszámítási Kedvezményt.

5.3.         1. A Résztvevő a promócióban részt vevő Üzletek valamelyikének weboldalán, vagy jelen 5.5 pontban felsorolt Promócióban Résztvevő Üzletekben kiválasztja és megrendeli a Z FLIP5, Z FOLD5 ÉS WATCH6 SZÉRIA KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI PROMÓCIÓ készüléket;

2. A Lebonyolító készülékbeszámítási oldalán, mely a következő weboldalon érhető el: https://samsung-hu.foxway.tech/ végigviszi az új készülék megrendelését követő 7 napon belül a készülékbeszámítási folyamatot

3. A Résztvevő kiválasztja, hogy melyik Promócióban Résztvevő Üzletben rendeli elő a készüléket, és ezután végigmegy a készülékbeszámítási folyamaton az alábbiak szerint:

– a régi készülék típusát, IMEI számát vagy sorozatszámát beírja, ezt ismeri fel a Lebonyolító adatbázisa;

– a Résztvevő megadja a készülék állapotát egy értékelés során, megadja az IMEI számot és a személyes adatokat, illetve az újonnan vásárolt Promócióban Résztvevő Termék IMEI számát és a számla fotóját feltölti, és benyújtja az igényt.

– a tranzakció ezennel lezárul, a Résztvevő tájékoztatást kap a további lépésekről, majd egy visszaigazoló emailt kap a Lebonyolítótól , mely tartalmazza a készülékbeszámítás azonosítóját és az elfogadott Promóciós ajánlatot.

– a Résztvevő megkapja a Lebonyolító logisztikai partnerétől a címkét, aki eljuttatja a készüléket a megadott helyszínre/pontra

– a Lebonyolító szervízpartnere tájékoztatja a Résztvevőt a régi készülék értékéről, aki ez alapján döntést hozhat, hogy elfogadja az ajánlatot vagy visszautasítja

– amennyiben a Résztvevő visszautasítja az ajánlatot, visszakapja a régi készülékét

-amennyiben a Résztvevő elfogadja az ajánlatot, megkapja az ajánlott értéket 14 munkanapon belül a Lebonyolító szervízpartnerétől, és a folyamat lezárul a Részvevő számára

5.7.         A Szervező felhívja a Résztvevők figyelmét, hogy a SES üzletek saját készülékbeszámítási folyamattal rendelkeznek, amelynek folyamatáról a Résztvevő az adott Promócióban Résztvevő SES Üzletben tud tájékoztatást kérni. A Strong&Unique Kft. által üzemeltetett SES üzletekben a készülékbeszámítást a Strong&Unique saját hatáskörében végzi, míg a Bravophone Kft. által üzemeltett SES üzletek esetében a készülékbeszámítást a WMB Mobil Kft. végzi.

6.            A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK ÁRAI ÉS ÁTVÉTELE, VAGY KISZÁLLíTÁSA

6.1.         A Promócióban Résztvevő Termékek árai a különböző Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérő lehet. A Résztvevő a Promócióban Résztvevő Termék(ek) aktuális áráról az adott Promócióban Résztvevő Üzletben tud tájékoztatást kérni.

6.2.         A Promócióban Résztvevő Termékek átvételének, vagy kiszállításának időpontja és módja, és az arra vonatkozó szabályok a különböző Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérő lehet. A Résztvevő a Promócióban Résztvevő Termékek átvételének, vagy kiszállításának módjáról az adott Promócióban Résztvevő Üzletben tud tájékoztatást kérni.

6.3.         A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekről további információ a Promócióban Résztvevő Üzletektől kérhető. A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevők figyelmét, hogy a jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a különböző Promócióban Résztvevő Üzletek eltérhetnek.

7.            ADÓZÁS, KÖLTSÉGEK

7.1.         A Ráadás Termékhez tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Ráadás Termék adóvonzatának kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

8.            SZEMÉLYES ADATOK

8.1.         A jelen Promócióval kapcsolatos adatkezelésről a Szervező https://www.samsung.com/hu/helyi-adatkezelesi-tajekoztato/ linken elérhető adatvédelmi tájékoztatójában, valamint az „Adatkezelési tájékoztatás a „SAMSUNG GALAXY Z FLIP5, Z FOLD5 ÉS WATCH6 SZÉRIA KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI PROMÓCIÓKÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI PROMÓCIÓHOZ” elnevezésű dokumentumból tájékozódhat.

8.2.         A Promócióban Résztevő Termék megvásárlásakor történő adatkezelés során a Szervező nem kezel személyes adatot, az adatkezelés a Promócióban Résztvevő Üzletek által, az adott Promócióban Résztvevő Üzlet adatkezelési tájékoztatójában rögzítettek szerint történik.

9.            VEGYES RENDELKEZÉSEK

9.1.         A Promócióban Résztvevő Termék üzembe helyezésekor, illetve használatakor figyeljen arra, hogy a Promócióban Résztvevő Termék gyári számát tartalmazó gyári adattábla ne sérüljön, illetve ne távolítsa el azt, mert ez a jótállás elvesztését okozza, így ugyanis a Promócióban Résztvevő Termék nem azonosítható a jótállási kötelezettség teljesítése céljából.

9.2.         Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit (ideértve a jelen Szabályzatot) indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Promóció megszüntetését is, figyelemmel a vonatkozó jogszabályokban foglalt korlátozásokra és szükség esetén az érintettek megfelelő időben történő előzetes tájékoztatásával. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi, és valamennyi módosítás a tájékoztatás időpontjától hatályos. A módosítást követően a Résztvevők a módosítás időpontjáig megszerzett jogaikat maradéktalanul érvényesíthetik. A Promócióban való részvétel előtt kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassa el a jelen Szabályzatot, különös tekintettel az esetleges módosításokra, hogy mindenkor tisztában legyen a Promóció feltételeivel. A Promócióban való részvétel önkéntes. A Promócióval kapcsolatos felelősségkorlátozások és felelősségkizárások a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben érvényesülnek.

9.4.         A Szervező nem tehető felelőssé a Promóció téves meghirdetéséért abban az esetben, ha az a jóváhagyása nélkül történik.

9.5.         A fentiek mellett a Szervezőt nem terheli felelősség a Szabályzattal kapcsolatban vagy az alapján a Résztvevő, vagy harmadik felek által elszenvedett bármely nem vagyoni, közvetett, illetve következményes kárért, költségért, kiadásért, ideértve egyebek mellett adatvesztést, bevételkiesést, nyereségkiesést, elmaradt hasznot, kereskedelmi és egyéb jó hírnév csökkenését vagy elvesztését, valamint harmadik személyek követelését.

9.6.         Jelen Szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Promócióban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak, figyelemmel a vonatkozó jogszabályokban foglalt korlátozásokra.

9.7.         Amennyiben a jelen Szabályzat bármely rendelkezése a magyar jogszabályok szerint érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan, a jelen Szabályzat összes többi rendelkezése ettől függetlenül teljes mértékben érvényes és hatályos marad, és a jelen Szabályzat érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan rendelkezése (mindaddig, amíg érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan) elválasztásra kerül a jelen Szabályzattól. A Résztvevő és a Szervező minden elvárható erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősített (elválasztott) rendelkezést egy olyan érvényes, jogszerű és végrehajtható rendelkezéssel helyettesítsék, melynek joghatása a lehető legnagyobb mértékben megfelel az elválasztott rendelkezés célzott joghatásának.

9.8.         Jelen szabályzat az alábbi oldalon érhető el: www.samsung.com/hu/article.

Budapest, 2023. Augusztus 11.

Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Szervező

© 2023 Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság

1. sz. Melléklet

Kedvezmények  
1. sz. Kedvezmény: Amennyiben a Résztvevő a vásárlás véglegesítését megelőzően élni kíván a jelen Szabályzatban megjelölt folyamatok szerint a Készülékbeszámítási Kedvezménnyel, úgy 40.000,- Ft (negyvenezer forint) értékű árkedvezménnyel vásárolhatja meg a Samsung Galaxy Z Flip5 okostelefon készüléket a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletekben a készlet erejéig vagy visszavonásig.
A jelen Kedvezményben résztvevő Samsung Galaxy Z FLIP5 okostelefon modellkódjai:A jelen Promóció során érvényesíthető készülékbeszámítás által biztosított árkedvezmény mértéke:1. sz. Kedvezmény érvényessége:
SM-F731BZEGEUE SM-F731BZAGEUE SM-F731BLGGEUE SM-F731BLIGEUE SM-F731BZEHEUE SM-F731BZAHEUE SM-F731BLGHEUE SM-F731BLIHEUE  40.000 Ft (azaz Negyvenezer forint) értékű árkedvezmény a megjelölt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói árából.2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől kezdődően 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig.
A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az igénybe vehető Kedvezmények, valamint a Promóciós Időszak az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek.  
2. sz. Kedvezmény: Amennyiben a Résztvevő a vásárlás véglegesítését megelőzően élni kíván a jelen Szabályzatban megjelölt folyamatok szerint a Készülékbeszámítási Kedvezménnyel, úgy 60.000,- Ft (hatvanezer forint) értékű árkedvezménnyel vásárolhatja meg a Samsung Z Fold5 okostelefon készüléket a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletekben a készlet erejéig vagy visszavonásig.
A jelen Kedvezményben résztvevő Samsung Galaxy Z FOLD5 okostelefon modellkódjai:A jelen Promóció során érvényesíthető készülékbeszámítás által biztosított árkedvezmény mértéke:2. sz. Kedvezmény érvényessége:
SM-F946BZEBEUE SM-F946BZKBEUE SM-F946BLBBEUE SM-F946BZECEUE SM-F946BZKCEUE SM-F946BLBCEUE SM-F946BZENEUE SM-F946BZKNEUE SM-F946BLBNEUE  60.000 Ft (azaz Hatvanezer forint) értékű árkedvezmény a megjelölt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói árából.2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől kezdődően 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig.
A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az igénybe vehető Kedvezmények, valamint a Promóciós Időszak az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek.  
3. sz. Kedvezmény: Amennyiben a Résztvevő a vásárlás véglegesítését megelőzően élni kíván a jelen Szabályzatban megjelölt folyamatok szerint a Készülékbeszámítási Kedvezménnyel, úgy 15.000,- Ft (tizenötezer forint) értékű árkedvezménnyel vásárolhatja meg a Samsung Galaxy Watch6 (40mm) okosóra készüléket a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletekben a készlet erejéig vagy visszavonásig.
A jelen Kedvezményben résztvevő Samsung Galaxy Watch6 (40mm) okosóra modellkódjai:A jelen Promóció során érvényesíthető készülékbeszámítás által biztosított árkedvezmény mértéke:2. sz. Kedvezmény érvényessége:
SM-R935FZKAEUE SM-R935FZEAEUE SM-R930NZKAEUE SM-R930NZK8EUE SM-R930NZK8EUA SM-R930NZEAEUE SM-R930NZE8EUE SM-R930NZE8EUA  15.000 Ft (azaz Tizenötezer forint) értékű árkedvezmény a megjelölt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói árából.2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől kezdődően 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig.
A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az igénybe vehető Kedvezmények, valamint a Promóciós Időszak az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek.  
4. sz. Kedvezmény: Amennyiben a Résztvevő a vásárlás véglegesítését megelőzően élni kíván a jelen Szabályzatban megjelölt folyamatok szerint a Készülékbeszámítási Kedvezménnyel, úgy 20.000,- Ft (húszezer forint) értékű árkedvezménnyel vásárolhatja meg a Samsung Galaxy Watch6  (44mm) okosóra készüléket a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletekben a készlet erejéig vagy visszavonásig.
A jelen Kedvezményben résztvevő Samsung Galaxy Watch6 (44mm) okosóra modellkódjai:A jelen Promóció során érvényesíthető készülékbeszámítás által biztosított árkedvezmény mértéke:2. sz. Kedvezmény érvényessége:
SM-R945FZSAEUE SM-R945FZKAEUE SM-R940NZSAEUE SM-R940NZS8EUE SM-R940NZS8EUA SM-R940NZKAEUE SM-R940NZK8EUE SM-R940NZK8EUA  20.000 Ft (azaz Húszezer forint) értékű árkedvezmény a megjelölt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói árából.2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől kezdődően 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig.
A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az igénybe vehető Kedvezmények, valamint a Promóciós Időszak az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek.  
5. sz. Kedvezmény: Amennyiben a Résztvevő a vásárlás véglegesítését megelőzően élni kíván a jelen Szabályzatban megjelölt folyamatok szerint a Készülékbeszámítási Kedvezménnyel, úgy 25.000,- Ft (huszonötezer forint) értékű árkedvezménnyel vásárolhatja meg a Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra készüléket a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletekben a készlet erejéig vagy visszavonásig.
A jelen Kedvezményben résztvevő Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra modellkódjai:A jelen Promóció során érvényesíthető készülékbeszámítás által biztosított árkedvezmény mértéke:2. sz. Kedvezmény érvényessége:
SM-R965FZSAEUE SM-R965FZKAEUE SM-R960NZSAEUE SM-R960NZS8EUE SM-R960NZS8EUA SM-R960NZKAEUE SM-R960NZK8EUE SM-R960NZK8EUA   SM-R955FZSAEUE SM-R955FZKAEUE SM-R950NZSAEUE SM-R950NZS8EUE SM-R950NZS8EUA SM-R950NZKAEUE SM-R950NZK8EUE SM-R950NZK8EUA  25.000 Ft (azaz Huszonötezer forint) értékű árkedvezmény a megjelölt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói árából.2023. augusztus 11. napján 00 óra 00 perctől kezdődően 2023. szeptember 15. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig.
A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy az igénybe vehető Kedvezmények, valamint a Promóciós Időszak az egyes Promócióban Résztvevő Üzletekben eltérhetnek.  

[1] A Promócióban kizárólag a Magyar Telekom, Yettel, Vodafone, Strong&Unique és Bravophone által kiskereskedelmi forgalomba hozott Samsung Galaxy Z FLIP5, Z FOLD5 ÉS WATCH6 SZÉRIA készülékek vesznek részt.