AJANLAT23

#KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁS

Régi készüléked most többet ér!

Amennyiben a Promóciós Időszak alatt webáruházunkban Promócióban Résztvevő Terméket vásárolsz, ezzel egyidőben Készülékbeszámítás lehetőségével is élsz, a vásárláskor az alábbi kedvezményben részesülhetsz:

(A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új, Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) webáruházban megjelölt végfelhasználói árából kerül levonásra.)

SES.HU

A készülékbeszámítás menete

Legyen Tiéd az azonnal felhasználható extra kedvezmény!

1
40

Válaszd ki az új készüléked!

Menj a termék adatlapjára, ahol megtalálod a készülékbeszámítás ajánlatát!

45

Régi terméked típusa

Válaszd ki, hogy régi mobiltelefont, táblagépet, vagy okosórát számítanál-e be. Ezután megjelenik a beszámítási űrlap.

2
41

Töltsd ki az űrlapot!

Nézd meg mennyit érhet régi készüléked!

Add meg régi készüléked adatait, szerezd meg az azonnal felhasználható kuponkódot! Ezután a kódot szabadon felhasználhatod, de folytathatod is a készülékbeszámítás folyamatát, és megnézheted, mi a régi készüléked maximális felvásárlási ára

51

Beszámítási folyamat, központba küldés

A maximális beszámítási ár függ a telefon típusától, állapotától és működésétől. A kalkuláció során kapott ár indikatív árajánlat, mely nem garantált beszámítási ár. Amennyiben szimpatikus az indikatív ár, folytasd az űrlap kitöltését, add meg e-mail címed a kérelem beküldéséhez. Ezután egy automatikus e-mailben újra megtalálhatod az indikatív árajánlatot, valamint egy gombot, melyre kattintva futárt rendelhetsz régi készülékedért. Központba érkezés után kollégáink bevizsgálják készülékedet, és e-mailben végleges árajánlatot küldenek.

3
55

Kupon alkalmazása, rendelés leadása

Az új terméked kosárba helyezése után add meg a beszámítási formon megjelenő kuponkódot. Ezután a kedvezmény levonásra kerül.

Amennyiben futárt rendeltél, a futárszolgálat elszállítja tőled régi készülékedet. Bevizsgálás után végleges árajánlatot biztosítunk, majd ha ezt elfogadod, adás vételi szerződést kötünk, és a beszámítási ár elutalásra kerül az általad megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben nem fogadod el az ajánlatot, régi készülékedet visszaküldjük.

A „Régi készüléked ráadás kedvezményt ér” promóció a samsung experience store üzletekben”

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

(a továbbiakban: „Szabályzat”)

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ, VALAMINT HA ELMÚLTÁL 18 ÉVES.

1.            A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

1.1          A „Régi készüléked ráadás kedvezményt ér” promóció a samsung experience store üzletekben” (a továbbiakban: ”Promóció”) szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság (fióktelep és levelezési cím: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2. 7. em.; cégjegyzékszám: 16-10-001767; adószám: 10276451-2-16; kapcsolat: https://www.samsung.com/hu/support/email/) (a továbbiakban: „Szervező”).

1.2.         A Promócióban Résztvevő Termékek megvásárlásával, valamint a Készülékbeszámítással összefüggő feladatokat a Promócióban Résztvevő Üzleteket üzemeltető Strong & Unique Kft. (székhely: 1037 Budapest, Csillagszem u. 15.; cégjegyzékszám: 01-09-701179; a továbbiakban: „Strong & Unique”), valamint a Bravophone Kft. (székhely: 1145 Budapest, Újvilág utca 50-52.; cégjegyzékszám: 01-09-968000; a továbbiakban: „Bravophone”) látják el. (a továbbiakban: „Lebonyolítók” külön-külön „Lebonyolító”)

2.            RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

2.1          A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vesz részt, aki a Promóció jelen Szabályzat 4.1. pontjában megjelölt időtartama alatt

2.1.1.      a Samsung hologramjával ellátott, a Szervező által forgalmazott, magyar nyelvű jótállási jeggyel rendelkező

 • Samsung Galaxy A34 5G okostelefon

 • Samsung Galaxy A54 5G okostelefon

 • Samsung Galaxy Z Flip4 okostelefon

 • Samsung Galaxy Z Fold4 okostelefon

 • Samsung Galaxy Z Flip5 okostelefon

 • Samsung Galaxy Z Fold5 okostelefon

 • Samsung Galaxy Tab S7FE táblagép

 • Samsung Galaxy Tab S9FE táblagép

 • Samsung Galaxy Tab S9 táblagép

 • Samsung Galaxy Tab S9+ táblagép

 • Samsung Galaxy Tab S9 Ultra táblagép

(a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Termékek”)

okostelefont vásárol, az alábbi magyarországi üzletek valamelyikében:

 1. A Strong&Unique Kft. által üzemeltetett:

 2. www.ses.hu webáruház

 3. Samsung Experience Store, Westend City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.);

 4. Samsung Experience Store, Debrecen (4029 Debrecen, Csapó utca 30.);

 5. Samsung Experience Store, Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a);

 6. Samsung Experience Store, Miskolc (3524 Miskolc, Városház tér 9.);

 7. Samsung Experience Store, Árkád (6724 Szeged, Londoni körút 3.); valamint

 • A BRAVOPHONE Kft. által üzemeltetett:

 • Samsung Experience Store, Pólus Center (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.);

 • Samsung Experience Store, Allee (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.);

 • Samsung Experience Store, Árkád (9027 Győr, Budai út 1.);

 • Samsung Experience Store, Mammut (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6., Mammut I.)

 • Samsung Experience Store, Etele (1119 Budapest, Hadak útja 1.)

(a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Üzletek”).

2.1.2.      Amennyiben a Résztvevő cselekvőképességében korlátozott 18. életévét betöltött személy, úgy a Kedvezmény igénybevételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően.

2.1.3.      Amennyiben a Résztvevő 18. életévét betöltött cselekvőképtelen személy, úgy nevében kizárólag a törvényes képviselője járhat el, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően.

3.            A Promóció tárgya:

3.1.         Amennyiben a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletek valamelyikében Promócióban Résztvevő Terméket vásárol és a vásárlással egyidőben a Promócióban Résztvevő Üzletekben elérhető – a Résztvevő Samsung használt készülékére vonatkozó – készülékbeszámítás (a továbbiakban: „Készülékbeszámítás”) lehetőségével él[1], úgy a Résztvevő által megvásárolni kívánt új Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói ára az alábbiak szerint meghatározott kedvezmény összegével csökken (a továbbiakban: „Kedvezmény”):

Megvásárolni kívánt Promócióban Résztvevő Termék  Kedvezmény összege
Samsung Galaxy A34 5G15.000,- (azaz Tizenötezer) Ft
Samsung Galaxy A54 5G okostelefon Samsung Galaxy Tab S7FE táblagép  20.000,- (azaz Húszezer) Ft
Samsung Galaxy S9FE táblagép25.000,- (azaz Huszonötezer) Ft
Samsung Galaxy Z Flip4 okostelefon  30.000,- (azaz Harmincezer) Ft
Samsung Galaxy Z Fold4 okostelefon Samsung Galaxy Tab S9 táblagép  40.000,- (azaz Negyvenezer) Ft
Samsung Galaxy Flip5 okostelefon Samsung Galaxy Tab S9+ táblagép  50.000,- (azaz Ötvenezer) Ft
Samsung Galaxy Z Fold5 okostelefon Samsung Galaxy Tab S9 Ultra táblagép  60.000,- (azaz Hatvanezer) Ft

A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új Promócióban Résztvevő Termék  végfelhasználói árából kerül levonásra. A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek az alábbi oldalon található szabályzatban érhetőek el: https://www.samsung.com/hu/article/keszulekbeszamitas-ses/.

3.2.         A Szervező kifejezetten felhívja a Résztvevő figyelmét arra, hogy amennyiben olyan használt készüléket (a továbbiakban: „Használt Készülék”) kíván beszámíttatni, amelyről a Lebonyolító úgy ítéli meg, hogy állapota alapján rendeltetésszerű használatra nem alkalmas vagy működőképtelen, úgy a Készülékbeszámítási kedvezmény összege 10.000,- (azaz tízezer) Ft. Használt Készülék értékének meghatározása a Lebonyolító egyéni mérlegelése alapján történik. (Továbbiakban „Csökkent Értékű Készülék”)

3.3.         A Promóció kizárólag a jelen szabályzat 2.1.1. pontjában meghatározott Promócióban Résztvevő Üzletekben történő vásárlásokra vonatkozik, és más árkedvezményekkel, valamint egyéb promóciókkal nem vonható össze.

3.4.         Szervező a Promóciót kizárólag a Promóciós Időszak alatt, vagy a Promócióban Résztvevő Termékeknek, Promócióban Résztvevő Üzletekben található készleteinek erejéig tudja biztosítani.

3.5.         A Szervező felhívja a Résztvevő figyelmét, hogy 1 (egy) Résztvevő legfeljebb 5 (öt) darab Promócióban Résztvevő Terméket vásárolhat a jelen Szabályzatban meghatározott feltételek szerint.

3.6.         A Kedvezmény másra át nem ruházható, valamint készpénzre vagy más termékre át nem váltható.

4.            A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA

4.1.         A Promóció 2023. december 01. napjától – 2023. december 31. napjáig, vagy a készlet erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”).

4.2.         A Résztvevő a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletek nyitvatartási idejében tudja érvényesíteni a Kedvezményt. A Promócióban Résztvevő Üzletek nyitvatartási ideje az alábbi weboldalon található meg: https://www.samsung.com/hu/samsung-experience-store/locations/.

4.3.         Szervező a Promóciót kizárólag a Promóciós Időszak alatt, vagy a Promócióban Résztvevő Termékeknek a Promócióban Résztvevő Üzletekben található készleteinek erejéig tudja biztosítani.

5.            ADÓZÁS, KÖLTSÉGEK

5.1.         A Promócióhoz tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Kedvezmény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

6.            SZEMÉLYES ADATOK

6.1.         A Szervező tájékoztatja a Résztvevőket, hogy a jelen Promócióval kapcsolatban a Szervező nem kezel személyes adatot, egyebekben a Szervező adatkezelési tevékenységéről az alábbi linken tájékozódhat: http://www.samsung.com/hu/info/privacy_hu/.

6.2.         A Promócióban Résztevő Termékek megvásárlásával, valamint a Készülékbeszámítással összefüggő adatkezelés a Promócióban Résztvevő Üzletek által, az adott Promócióban Résztvevő Üzlet adatkezelési tájékoztatójában rögzítettek szerint történik, az adatkezelés során a Szervező tehát nem kezel személyes adatot.

7.            VEGYES RENDELKEZÉSEK

7.1.         A Kedvezmény biztosításának – a Szervező érdekkörén kívül eső – elmaradásáért vagy késedelméért, illetve az elmaradás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

7.2.         Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Promóció megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi, és valamennyi módosítás a tájékoztatás időpontjától érvényes. A módosítást követően a Résztvevők a módosítás időpontjáig megszerzett jogaikat maradéktalanul érvényesíthetik. A Promócióban való részvétel előtt kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassa el a jelen részvételi feltételeket különös tekintettel az esetleges módosításokra, hogy mindenkor tisztában legyen a Promóció feltételeivel. A Promócióban való részvétel önkéntes. A Promócióval kapcsolatos felelősségkorlátozások és felelősségkizárások a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben érvényesülnek.

7.3.         Szervező nem tehető felelőssé a Promóció téves meghirdetéséért abban az esetben, ha az neki fel nem róható okból, a jóváhagyása nélkül történik.

7.4.         A fentiek mellett a Szervezőt nem terheli felelősség a Szabályzattal kapcsolatban vagy az alapján a Résztvevő, vagy harmadik felek által elszenvedett bármely nem vagyoni, közvetett, illetve következményes kárért, költségért, kiadásért, ideértve egyebek mellett adatvesztést, bevételkiesést, nyereségkiesést, elmaradt hasznot, kereskedelmi jó hírnév csökkenését vagy elvesztését harmadik személyek követelését.

7.5.         Jelen Szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Promócióban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

7.6.         Amennyiben a jelen Szabályzat bármely rendelkezése a magyar jogszabályok szerint érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan, a jelen Szabályzat összes többi rendelkezése ettől függetlenül teljes mértékben érvényes és hatályos marad, és a jelen Szabályzat érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan rendelkezése (mindaddig, amíg érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan) elválasztásra kerül a jelen Szabályzattól. A Résztvevő és a Szervező minden elvárható erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősített (elválasztott) rendelkezést egy olyan érvényes, jogszerű és végrehajtható rendelkezéssel helyettesítsék, melynek joghatása a lehető legnagyobb mértékben megfelel az elválasztott rendelkezés célzott joghatásának.

7.7.         Jelen Szabályzat az alábbi oldalon érhető el: https://www.samsung.com/hu/article/.

Budapest, 2023. december 01.

Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Szervező © 2023 Samsung Electronics Magyar


[1] A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek az alábbi oldalon található szabályzatban érhetőek el: https://www.samsung.com/hu/article/keszulekbeszamitas-ses/.