AJANLAT23

Vásárlói Gondoskodás a SES.HU webáruházban!

Választható extra szolgáltatás Mobiltelefon, táblagép, okosóra, tv készülék vásárlása esetén

BBox logo flat
Időszak 2024.01.24.-től visszavonásig.
Igénybe vehető: SES.HU és üzleteinkben

A Szolgáltatás díjáról a kiválasztott Mobiltelefon / Okosóra / Táblagép, vagy TV készülék adatlapján tájékozódhatsz!

A legkiválóbb készülékkel is előfordulhat, hogy a jótállási idő lejárata után romlik el, ekkor javítása vagy cseréje jelentős költséggel járhat.

A Kiterjesztett garancia szolgáltatással a gyártói, illetve forgalmazói garancián túl meghosszabbítható a jótállási idő. A szolgáltatás igénybevételével a készülék rendeltetésszerű használata során bekövetkező meghibásodása esetén sem javítási-, sem cseredíjat nem kell fizetnie (a szolgáltatási feltételeket lásd részletesebben: BBox Exclusive Vevőtájékoztató).

Véletlen baleset még a legnagyobb odafigyelés mellet is előfordulhat bárkivel. A baleset következtében meghibásodott/megsérült készülék javításának, cseréjének költségét sem a gyártói, sem a Kiterjesztett garancia nem fedezi.

A Baleseti garancia szolgáltatás választásával a véletlen, váratlan, előre nem látható baleset miatt meghibásodott hordozható készülékek (mint pl. a mobiltelefon, okosóra, tablet, notebook stb.) javítását vagy cseréjét – a szolgáltatási szerződésben meghatározott esetekben – önrész megfizetése mellett vállaljuk. Kérjük,hogy figyelmesen olvassa el az önrészfizetés részletes feltételeit a Hordozható Készülékek Önrész Tájékoztatójában, valamint a Baleseti garancia szolgáltatás részletes feltételeit a BBox Baleseti Vevőtájékoztatóban és az Általános Szolgáltatási Feltételekben!

A telefonos hibabejelentést követően (06 1 44 33 660) Asszisztencia szolgáltatásunk keretében megszervezzük a javítást a készülék márkájának megfelelő legmegbízhatóbb szervizek valamelyikével.
Amennyiben a javítás a helyszínen nem megoldható, 
gondoskodunk a készülék szervizbe szállításáról. A megjavított készüléket átvételkor a tulajdonossal együtt ellenőrizzük, hogy kifogástalan állapotban használhassa tovább.
Ha a készülék 
javítása nem megoldható, akkor vállaljuk a készülék ugyanolyan márkájú és típusú, illetve ennek hiányában azonos műszaki paraméterű készülékre való cseréjének megszervezését is.

A szolgáltatást a Business Box Szolgáltató Kft. nyújtja

www.businessbox.hu.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletesebb információkért kérjük figyelmesen olvassa át a BBox Exclusive vevőtájékoztatót, a Hordozható Készülékek Önrész Tájékoztatóját, a szerződési feltételeinket pedig az Általános Szolgáltatási Feltételeinkben találja meg!