(1) 439-0000

info@ses.hu

OTP Online Áruhitel

Online vásárlás és hiteligénylés otthonról!

Online vásárlásait mostantól OTP Online Áruhitelből is fizetheti. Ha megtalálta a kiszemelt terméket partnercégeink oldalán, a megszokott módon adhatja le rendelését, a fizetéshez pedig OTP Áruhitelt vehet igénybe.

otp1

Elbírálás

néhány perc alatt

otp2

Azonosítás

videóhívással

otp3

Szerződéskötés

teljesen online

Hogyan igényeljünk OTP online áruhitelt? című videó teljes szövegű átirata

A képen kiíródik: Az OTP Bank bemutatja: Hogyan igényeljünk OTP online áruhitelt?

Narrátor: Az OTP online áruhitele egyszerű, gyors, és papírmentes.

A képen magyarázó ikonok jelennek meg az elhangzott szöveggel egyszerre egymás után sorrendben (egyszerű, gyors, és papírmentes).

Narrátor: Nem szükséges személyesen befáradnia a kereskedő áruházába a hitelügyintézés miatt, hiszen egyedül, otthonról is elvégezhető a hitel igénylése, az azonosítás és a szerződéskötés.

A képen látható magyarázó ikonok eltűnnek és egy bankfiókot ábrázoló ikonnak adják át a helyüket, jelezve, hogy nem szükséges személyesen befáradni. Majd egy jobbra mutató nyíl és egy monitor ikonja jelenik meg a narrátorral szinkronban, jelezve, hogy online is elvégezhető a hitelügyintézés. Az ikon alatt feliratok cserélődnek az elhangzott szöveget nyomatékosítva (Hiteligénylés, Azonosítás, Szerződéskötés).

Narrátor: Ha valamiért félbe kell hagynia az igénylést, legközelebb onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Az ikonok OTP zölddel kiírt szövegeknek adják át a helyüket, melyek lekövetik a narrációt: “Félbe kell hagynia? Onnan folytathatja, ahol abbahagyta!”

Narrátor: Ha megtalálta a kiszemelt terméket partnercégeink oldalán, nincs más dolga, mint a már megszokott módon leadni a rendelését, a fizetésnél pedig kiválasztania az OTP Áruhitelt.

Egy laptop és a képernyője jelenik meg, amin jól olvashatóan egy webshop felületén vagyunk. Az elképzelt szituációban egy mosógép vásárlása zajlik, stilizált mosógép ikonnal megjelenítve. Mellette az elképzelt termék ára (190.000 Ft) és két gomb található (Bankkártyás Fizetés, OTP Áruhitel). A kurzor a laptop képernyőjén pásztázik, és mire a narrátor az OTP áruhitel kiválasztását említi, rákattint a zöld OTP Áruhitel gombra.

Narrátor: Az igénylése mentéséhez Önnek meg kell adnia email címét és az Ön által kitalált jelszavát, melyekkel a későbbiekben folytathatja a folyamatot.

A kattintást követően vált a képernyő és a hiteligénylés felületén vagyunk, ahol egy felugró ablakban kell kitölteni a kért adatokat. Az elképzelt vásárló a narrátorral szinkronban kitölti fiktív adatokkal az e-mail cím mezőt, a telefonszám mezőt és megad egy fiktív jelszót kétszer, amit csillagokkal látunk kiírva. Majd a kis kéz alakú kurzor a Mentés gombra kattint.

Narrátor: Ezután átirányítjuk a bank felületére, ahol a teljes hiteligénylési folyamatot végig tudja vinni. Az első oldalon az igénylés folyamatábrája található.

A laptop képernyőjén látjuk, hogy a kattintást követően átirányították az OTP Bank felületére, ahol a hiteligénylési folyamat látható. A kurzor lejjebb görget, ahol a narrátorral szinkronban az igénylés folyamatábráját látjuk.

Narrátor: Az igénylés megkezdéséhez hozzá kell járulnia az adatkezeléshez.

A laptop képernyőjén a kurzor egy gyors mozdulattal az oldal legaljára navigál, és ráközelítve látjuk, hogy a Tovább gombra kattint.

Narrátor: A hitelkalkulátor felületén ki tudja választani, az Önnek megfelelő önerőt, a futamidőt és a törlesztőrészletet, valamint az első törlesztési napot.

A kattintást követően felugrik a laptop képernyőjén a hitelkalkulátor felülete, ahol a kurzor az elhangzott szöveggel szinkronban megmutatja a különböző beállítható adatokat (Önerőt, Futamidőt, Törlesztőrészletet, Első törlesztési napot).

Narrátor: Ezt követően szükséges megadnia személyes alapadatait.

A laptop képernyőjén egy felugró ablakban megjelenik a 2. Személyes Adatok oldal. Bal oldalt látjuk a hiteligénylési folyamatot, aminek az első lépése a Hitelkalkulátor ki van pipálva, jelezve, hogy ez a lépés már sikeresen lezárult, és most a 2. lépésnél tartunk, a Személyes adatok megadásánál.

Narrátor: Fontos, hogy a továbblépéshez meg kell nyitnia a bank tájékoztatóját, majd az abban foglaltakat tudomásul kell vennie és el kell fogadnia, amelyet egyesével jelölve tehet meg.

Megjelenik a laptop képernyőjén az Online áruhitel igénylés, 3. Előzetes tájékoztatás oldala, ahol az aláhúzott, kattintható Kötelező tájékoztató megtekintése szövegre navigál a kurzor és rákattint, mintha megnyitotta volna. Mi nem látjuk, hogy megnyílt volna a tájékoztató, de érthető, hogy el lett olvasva. Majd a kurzor az elhangzott szöveggel szinkronban lejjebb görget az oldalon és bepipálva a “Tudomásul vettem és elfogadom” melletti négyzeteket, a különböző szekcióknál sorban.

Narrátor: Az előzetes tájékoztatók után pedig a jogi nyilatkozatokat kell megtennie.

A laptop képernyőjén felugrik a “4. Nyilatkozatok” oldal, ahol a kurzor lefelé görgetve bejelöli az “igen” válaszokat a különböző szekcióknál.

Narrátor: A hiteligénylést a további személyes adatok megadásával folytathatja.

A laptop képernyőjén jobbról becsúszik a “További személyes adatok oldal” amin végig pásztázik föntről lefelé a kurzorunk. Látjuk a kitöltendő további adatok mezőket, ezúttal üresen hagyva.

Narrátor: A munkahelyi adatok kitöltésénél, az Opten cégkereső nyújt segítséget, ahol a munkáltató neve vagy adószáma megadásával a rendszer automatikusan kitölti a további adatokat, így Önnek csak ellenőriznie kell azokat.

A laptop képernyőjén jobbról becsúszik a “6. Munkahelyi adatok” oldal. Ezúttal látjuk a bal oldalon a hiteligénylési folyamat lépéseit és hogy hol tartunk a folyamatban. 5 lépés kipipálva, ezeket sikeresen elvégezte vásárlónk, és most a 6. lépésnél tartunk, ezt a sárgával kijelölt lépés karika mutatja nekünk az ábrán. Látjuk, hogy az oldalon különböző adatok megadására van lehetőség, ezeken tovább görget a kurzor és megáll az Opten cégkereső mezőnél, ahol lenyíló ablakban választhatunk a cégek között, így könnyedén megkeresve a saját munkáltatónkat. A fiktív cégadatok közül sárgával kijelölt munkáltatót választja a kurzor és kattint.

Narrátor: A jövedelmi adatoknál, ha Ön rendelkezik más banknál vezetett folyószámlával, úgy szükséges ennek a számlaszámnak a megadása.

A laptop képernyőjén felugrik a “7. Jövedelem és banki adatok” oldal. Balra látjuk a folyamatábrán a haladásunkat, most a 7. lépésnél tartunk, a többi kipipálva. A kurzor végig görget a fiktív adatokkal kitöltött mezőkön és megmutatja, hol adhatjuk meg a más banknál vezetett folyószámlánkra vonatkozó adatokat, a narrációt lekövetve.

Narrátor: A következő felületen a törlesztés módját választhatja ki.

A laptop képernyőjén felugrik a “8. Törlesztés” oldal, amin a kitöltetlen mezőket látjuk, a kurzor lassan megmutatja a kitöltendő mezőket.

Narrátor: Mielőtt elküldi hiteligénylését bírálatra, adatait összefoglaljuk Önnek. Ekkor még bármely adatát módosíthatja.

A laptop képernyőjén felugrik a “9. Hiteligénylés adatai” oldal. A kurzor végig pásztázik az oldalon fentről lefelé, majd kipipálja a Nyilatkozati lap áttekintése mezőnél található “Kijelentem, hogy az általam berögzített adatok a valóságnak megfelelnek” melletti boxot. Majd a “Benyújtom az igénylést” gombra kattint.

Narrátor: Pozitív bírálat esetén egy összefoglalóban megjelennek az igényelt hitel részletei.

A laptop képernyőjén felugrik egy új ablak, amin megjelennek összefoglalóban az igényelt hitel részletei. A kurzor az alján található “Kiválasztva” lehetőségre kattint.

Narrátor: A következő oldalon töltse fel a Tallózás gombra kattintva a szerződéshez szükséges dokumentumokat! Személyazonosító igazolványt, lakcímkártyát, a személyi szám kitakarásával és a jövedelmét igazoló dokumentumot. A dokumentumok feltöltését követően a bank leellenőrzi azokat, amiről pár percen belül tájékoztatjuk Önt.

A laptop képernyőjén felugrik egy új “Másolás, feltöltés” ablak, de most kicsit távolítunk a képkivágáson, a laptop picit balra csúszik és mellette elszórva több dokumentumot jelképező ikonok jellennek meg. A kurzor, kilépve a laptop képernyőjéből jobbra a dokumentum ikonokhoz közelít, amik erre összeállnak egy darabbá. Ezeket “megfogja” és behúzza a laptop képernyőn található “Tallózás” gombra. Jelképezve a dokumentumok feltöltését. A dokumentumok helyén felirat jelenik meg: “Szükséges dokumentumok: személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, jövedelmét igazoló dokumentum”.

Narrátor: A szerződéskötés előtt olvassa el az általános tájékoztatót, valamint a kölcsönszerződés tervezetet.

Visszatérünk a korábbi laptopba beleközelített nézetbe. A képernyőjén újabb ablak bukkan fel a “Szerződés előtt”. Itt az igénylés alapadatai, egy információkat tartalmazó box és egy zöld “Szerződést megelőző általános tájékoztató megtekintése” gombot látunk. A kurzor fölé megy és megnyomja, majd az alatta elhelyezkedő “Tájékoztató elfogadása” gombot is.

Narrátor: Az Ön személyes azonosítása videó chates alkalmazás felületén keresztül történik. Miután ügyintézőnk elvégezte az azonosítást, Ön szóban is jóváhagyja a korábban rögzített hiteligénylés részleteit.

A laptop képernyőjén megjelenik egy videóchates alkalmazásban zajló azonosítás képe. Látjuk az OTP Bank ügyintézőjét headset-el nagyban és jobb alul kicsiben pedig az elképzelt vásárlónk képét látjuk. A kurzor a képernyőn pihen.

Narrátor: A banki ügyintézővel folytatott videóbanki beszélgetés során tudja aláírni a hitelszerződést is. A folyamatot követően bankunk tájékoztatja a webshopot a sikeres kölcsönigénylésről.

A laptop képernyőjén a kurzor a jobb alsó sarok irányába indul, majd vált a képernyő a korábbi fiktív webshop felületére, a kiválasztott termék oldalára, ahol megnyomja az OTP Áruhitel gombot. A gomb nagy zöld körré alakul, majd megjelenik benne egy pipa, jelezve, hogy sikeres volt a művelet. Majd a kurzor a jobb felső sarokba megy és bezárja az ablakot. Megjelenik az OTP Bank logo, amire szintén rákattint.

Megjelenik az OTP Áruhitel aktuális THM-e, kötelező szövege és a további részletek elérhetősége.

Felvehető összeg

50 000 Ft - 1 000 000 Ft

Elérhető éves ügyleti kamat

10 hónapos futamidő esetén 0,00%
12 hónapos futamidő esetén 13,83%
18 hónapos futamidő esetén 13,83%
24 hónapos futamidő esetén 13,83%
30 hónapos futamidő esetén 13,83%
36 hónapos futamidő esetén 13,83%
40 hónapos futamidő esetén 13,83%
48 hónapos futamidő esetén 13,83%

Választható futamidő

10, 12, 18, 24, 30, 36, 40, 48 hónap

THM (Teljes hiteldíjmutató)

10 hónapos futamidő esetén 0,0%
12 hónapos futamidő esetén 14,9%
18 hónapos futamidő esetén 14,9%
24 hónapos futamidő esetén 14,9%
30 hónapos futamidő esetén 14,9%
36 hónapos futamidő esetén 14,9%
40 hónapos futamidő esetén 14,9%
48 hónapos futamidő esetén 14,9%

Miért előnyös?

Kinek ajánljuk?

Önnek akkor érdemes OTP Online Áruhitelt igényelni vásárlásaihoz, ha

 • online vásárlásait hitelből szeretné fedezni,
 • nem akar az áruházba befáradni,
 • otthonról, teljes egészében elektronikus úton, a dokumentumok postázása nélkül akar kölcsönt igényelni.

Ki igényelheti?

Ön akkor igényelhet áruvásárlási kölcsönt, ha:

 • elmúlt 18 éves,
 • van állandó magyarországi lakcíme,
 • legalább 3 hónapos munkaviszonya van, ahol legalább nettó 133 000 forintot keres havonta, vagy legalább havi 100 000 Ft a nyugdíja, továbbá
 • nem áll próbaidő vagy felmondás alatt,
 • nincs fizetés nélküli szabadságon (ide nem értve a GYES, GYED vagy GYÁS miatti távollétet),
 • nem áll adósságrendezési eljárás alatt és nem is kezdeményezett ilyet,
 • megfelel az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek, és
 • rendelkezik az előírt dokumentumokkal.

Milyen dokumentumokra van szükség az igényléshez?

Bizonyos esetekben arra kérhetjük Önt, hogy a kölcsönbe vonjon be adóstársat.

Mikor kérjük Öntől, hogy vonjon be adóstársat?

A termék esetében nem lehetséges a meghatalmazott útján történő szerződéskötés.

Hogyan működik?

 1. Online vásárlás
  A megszokott módon válassza ki a megvásárolni kívánt terméket partnercégeink oldalán.
 2. Fizetés online áruhitellel
  Fizetéskor válassza az online áruhitel fizetési módot, amely után átirányítjuk az OTP Bank hiteligénylési felületére.
 3. Személyes adatok megadása és hiteligénylés
  A bank online felületén adja meg adatait, és a szükséges információk megismerése után bírálatra küldheti online hiteligénylését.
 4. Hitelbírálat
  A megadott adatai alapján elvégezzük a hitelbírálatot. Pozitív bírálat esetén választhat ajánlataink közül.
 5. Adatok ellenőrzése
  A bírálat második részében a feltöltött dokumentumok alapján leellenőrizzük a korábban megadott adatait. Ha mindent rendben találunk, következik a szerződéskötés.
 6. Ügyfél-azonosítás videóhívással
  Az online szerződéskötés VideoBankon keresztül, videóhívással történik. Ennek során először az online ügyfél-azonosítást végezzük el.
 7. Szerződéskötés
  Ha az ügyfél-azonosítás sikeres volt, akkor a videóhívásban kötheti meg a kölcsönszerződést.
 8. Videóhívás ellenőrzése
  A banki szerződéskötés előtt, a jogszabályi előírások alapján leellenőrizzük a videóhívást. Ennek sikerességéről 1 órán belül e-mailben értesítést küldünk.
 9. Aláírt kölcsönszerződés elküldése
  Ha a videóhívás megfelel az előírásoknak, e-mailben küldjük el a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződés csomagot.
 10. Termék kiszállítása
  A termék kiszállításáról egyeztetett időpontban partnerünk gondoskodik.
Kosár
Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Írd be melyik termékünk iránt érdeklődsz.
0 termék Kosár
Fiókom