Vásárlói tájékoztató a koronavírus kapcsán

A Samsung Experience Store csapatának kiemelten fontos mind a vásárlóink, mind a dolgozóink egészségének védelme, így az új koronavírus járvány (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi tájékoztatást szeretnénk nyújtani:

A Samsung Experience Store csapata most is mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlói keresletet kezelni tudja, valamint megkülönböztetett figyelmet fordít a vásárlók és munkatársaink biztonságára is, és minden elvárható intézkedést megteszünk a jövőben annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését. Így a következő időszakra (visszavonásig) az alábbi rendelkezéseket vezetjük be.

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tennie a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat. Folyamatosan tájékoztatjuk kollégáinkat és vásárlóinkat a szükséges intézkedésekről.

Kérünk titeket, hogy az ÜZLETEINK eladóterében:

Csak akkor tartózkodjatok, ha kollégáinkkal éppen ügyet intéztek. Egyéb esetben az üzlethelyiségen kívül várakozzatok, ott is figyelve a megfelelő távolság megtartására.

Minden jogszabályban, hatósági ajánlásban és felhívásban foglalt intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink tiszták és higiénikusak legyenek.

Megváltozott nyitvatartással várunk titeket 2020. március 17-től, 15.00 óráig.

Kérünk titeket, hogy köhögés vagy tüsszentés esetén takarjátok el a szátokat és orrotokat könyökötökkel vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobjátok be a zsebkendőt zárt szemetesbe. Az üzleteinkben ne köhögjetek vagy tüsszentsetek az ott tartózkodókra vagy a kihelyezett termékekre.

Kérjük, hogy a személyes látogatás előtt győződj meg róla, hogy egészségi állapotod megfelelő, fertőző betegség tüneteivel nem rendelkezel és csak egészségesen látogass el üzleteinkbe! Amennyiben a legkisebb eshetőség is felmerül, akkor kérjük, hogy tekints el a személyes vásárlástól.

Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében lehetőség szerint, válaszd a készpénz nélküli - bankkártyás - fizetést, ami gyorsabb és kényelmesebb is, valamint így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt.

Amennyiben online adjátok le rendeléseteket:

Ajánljuk, hogy a saját, futárszolgálat partnereink és munkatársaink védelme érdekében is előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel teljesítsétek rendeléseiteket a vészhelyzet ideje alatt. Ezzel tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. Előreutalás esetén türelmedet kérjük, mivel pénzügyi osztályunknak össze kell vezetni a webes vásárlásodat a megérkezett átutalásod adataival.

A kosárfolyamat végén jelezzétek a megjegyzés rovatban, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnétek a kiszállítást és az esetleges lezárás pontos határvonalát. A futárszolgálatok munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be, így a megrendelt áru átadását csak a zárt terület határa előtt tudják lebonyolítani. Utánvét esetén a készpénzes és helyszíni kártyás fizetés, bármilyen közvetlen fizikai érintkezés a lezárt területen tartózkodóval ilyen esetekben nem lehetséges, a futárszolgálat munkatársai megtagadhatják. Ebben az esetben javasoljuk webes megrendelés esetén az előrefizetést bankkártyával a megrendelés pillanatában.

Ha bármilyen kérdésetek van, kérünk keressetek minket Facebook-on, vagy e-mail címünkön: info@ses.hu Kollégáink folyamatosan a tőlük telhető maximális erőfeszítéssel állnak rendelkezésetekre, de az ismert helyzetre való tekintettel szíves türelmeteket kérjük.

Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az online vásárlás és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.

Köszönjük együttműködéseteket.

A Samsung Experience Store csapata