(1) 439-0000

info@ses.hu

Fizetési és szállítási módok

SES sesHu WHT

Szállítási módok és feltételek

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

1. A pénztár oldalon válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szállítási módot, majd add le a megrendelésedet!

delivery img icon 1

2. A rendelés leadása után automatikusan értesítünk e-mailben, amennyiben a feldolgozás állapota változik.

delivery img icon 2

3. Termékeinket gondosan csomagoljuk, és előkészítjük szállításra.

delivery img icon 4

4. Értesítést küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre az alábbi esetben: A csomag üzletbe / csomagpontra érkezett, vagy amint átadásra került futár részére.

delivery img icon 3
small items

Termék házhoz / csomagpontra szállítása

Mobiltelefon / Táblagép / Okoseszköz / Porszívó / Tartozék vásárlása esetén

Szállítási mód

Szállítás díja

Várható kiszállítás

Házhozszállítás - 15.000 Ft feletti megrendelés

Ingyenes

1-3 munkanap

Házhozszállítás - 15.000 Ft alatti megrendelés

990 Ft

1-3 munkanap

Csomagpont - 15.000 Ft feletti megrendelés

Ingyenes

1-3 munkanap

Csomagpont - 15.000 Ft alatti megrendelés

990 Ft

1-3 munkanap

Átvétel üzletben*

Várható kiszállítás az átvevőpontra

Westend - Budapest

1-3 munkanap

Árkád - Budapest

1-3 munkanap

Árkád - Szeged

1-3 munkanap

Fórum - Debrecen

1-3 munkanap

Városház tér - Miskolc

1-3 munkanap

*Üzletben történő átvétel esetén a rendelés összegét előre szükséges fizetni.
A megrendelés átadása nem az üzlet raktárkészletéről történik. Minden esetben a központ küldi el a termékeket az üzlet részére, így a megrendelt terméket nincs lehetőség korábban átvenni.

TV vásárlása esetén

TV készülék vásárlása esetén kizárólag házhozszállítás választható!

Szállítási mód

Szállítás díja

Várható kiszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes

Készleten lévő termék esetén 2-4 munkanap.

Fizetési módok

A Strong & Unique Kft. tájékoztatja a Vásárlókat, hogy a SES Webáruházban (ses.hu) történt termékértékesítés során a Vásárló jogosult eldönteni, hogy az elérhető fizetési módok – köztük az előre fizetést is – közül melyiket választja. Az Áfatörvény alkalmazásában nem minősül előlegfizetésnek, ha az ellenértéket megfizetni köteles fél saját döntése alapján előbb fizet, mint az ÁSZF 6.9. pontban részletezett teljesítési időpont.

(6.9. A Szolgáltató felhívja a Vásárlók figyelmét arra is, hogy a SES Webáruházban (ses.hu) történt termékértékesítés esetén a teljesítési időpont az a nap, amikor az árut A Szolgáltató, a kiszállítást végző logisztikai partnernek átadja. Azaz az átadás napja kerül az Áfatörvény szerinti, számviteli bizonylaton feltüntetésre, mint a teljesítés időpontja.)

Utánvét - Házhozszállítás esetén

Utánvétes fizetésre kizárólag 20.000 Ft-ot meghaladó, és 500 000 Ft-ot el nem érő vásárlás esetén van lehetőség! Az említett értéket meghaladó rendelések esetében az opció automatikusan megjelenik a pénztár oldalon!

A fizetés a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. által elfogadott fizetőeszközökkel lehetséges a termék átvételekor.

Banki átutalás

Azonnali banki átutalással történő fizetés esetén a pénzügyi művelet feldolgozó cége az MKB Bank Nyrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci u. 38.)

Bankkártya / Hitelkártya - A Simplepay felületén

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Fizetési tájékoztatójuk ide kattintva olvasható el.

(kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag kiszállítását csak az összeg beérkezése után tudjuk megkezdeni, amennyiben a rendelés pillanatában webáruházunkban raktáron van a keresett termék. Amennyiben nincs, a vételár számlánkon történt jóváírása, és a termék raktárba érkezése után tudjuk a csomag összekészítését megkezdeni).

A termék kifizetésével kapcsolatban az Önnél felmerülő összes költség, – különösen, de nem kizárólag a tranzakciós illeték, nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége, vagy banki készpénz befizetés költsége – Önt terheli. Kérjük, hogy utalás előtt informálódjon számlavezető bankjánál az adott utalásnál felmerülhető költségekről, és ezeket számolja rá az utalandó összegre.

A fizetés során beírt adatokat a Webáruház nem tárolja, azokat az adott fizetéskezelő cég kezeli és a pénzügyi szolgáltatók eltérő adatvédelmi rendelkezései lépnek érvénybe ezen esetekben. A termék kifizetésével kapcsolatban a Vásárló érdekkörében felmerülő összes költség – különösen, de nem kizárólag a tranzakciós illetéket, nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége vagy banki készpénzbefizetés költsége – minden esetben a Vásárlót terheli.

A Szolgáltató által kibocsátott számla megfelel az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben, a 23/2014 (VI.30.) NGM rendeletben és az egyéb elektronikus számlára vonatkozó jogszabályokban előírt feltételeknek.

Gyakori Kérdések

A megrendelésem még mindig nem érkezett meg. Mit tehetek?

Ebben az esetben az alábbi lehetőségeket javasoljuk:

  1. Figyeld a megrendeléskor megadott e-mail címed postafiókját. Minden esetben erre kerülnek kiküldésre a megrendelésed feldolgozásáról szóló automatikus értesítések.
  2. Kövesd megrendelésed az alábbi címen: https://ses.hu/csomagkovetes/
Express kiszállítás elérhető?

Sajnáljuk, jelenleg nincs ilyen szolgáltatásunk.

Melyik futárszolgálat hozza a megrendelésemet?

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Mennyi idő alatt kerül feldolgozásra a megrendelésem?

Törekszünk a megrendelések gyors kézbesítésére. Átlagos feldolgozási és kiszállítási idő: 2-3 munkanap

Kosár

Tisztelt Ügyfeleink! A megnövekedett megrendelések száma miatt ügyfélszolgálatunk jelenleg leterheltebb. A beérkezett megrendelések feldolgozás alatt állnak. Státusz változás esetén e-mailben értesítést küldünk!

Köszönjük türelmüket!

Rendeléskövetés

Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

0 termék Kosár
Fiókom