Samsung Hírek

Magyarországra is megérkeztek a Samsung összehajtható újdonságai

03 13 lifestyle galaxyzfold3 5g phantomblack L 1

YouTube Premium előfizetés jár az új Galaxy Z Fold3 5G és Galaxy Z Flip3 5G készülékek mellé

Budapest, 2021. augusztus 27. – A Samsung legújabb összehajtható csúcsmodelljein egészen különleges élmény a tartalomfogyasztás és -készítés, hiszen kialakításuknak köszönhetően sokkal több is kihozható belőlük, mint a hagyományos okostelefonokból. A videós tartalmak több mint felét már mobilon indítják el[1] és hazánkban is a felhasználók 94 százaléka használja az okostelefonját napi szinten erre[2]. A Galaxy Z Fold3 5G hatalmas 7,6 colos[3] főképernyője olyan, akár egy kis méretű mozivászon, a Galaxy Z Flip 5G-vel pedig bárhol megtekinthetők a legfrissebb sztorik. A készülékek már elérhetők a hazai üzletek polcain, most 4 hónapos, díjmentes YouTube Premium próba hozzáféréssel.

02 01 Q2 Product 19 galaxyzfold3 5g handson spen phantomblack L 1

A videós tartalmak vagy a streaming szolgáltatók filmjei is teljesebb élményt kínálnak nagyobb kijelzőn, a Galaxy Z Fold3 5G kijelző alatti kamerájának köszönhetően pedig a teljes képernyőn élvezhetők a filmek. Azok, akik azonnal megosztanák barátaikkal a reakcióikat, a Többablakos módban akár egy csevegő alkalmazást és egy közösségimédia-felületet is megnyithatnak a videó mellett. Az egyedülálló Rejtett zsanér lehetővé teszi, hogy az új összehajtható eszközök stabilan álljanak különböző szögben kihajtva és így alkalmasak legyenek Hajlított módban való használatra is[4].

A Z Flip3 5G készülékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók az elképesztő minőségben örökíthessék meg és nézhessék újra a különleges pillanatokat. A legújabb kamerafunkciókkal a felhasználók lenyűgöző szelfiket készíthetnek Hajlított módban, a videók esetében pedig a kép a kijelző felső felére, az olyan vezérlőeszközök, mint például a fényerő- vagy a hangerőszabályozó pedig az alsó részére kerül. Azoknak, akiknek igazán fontos a folyamatos online jelenlét és nem szeretnének lemaradni egyetlen izgalmas történetről sem, a kompakt és sokoldalú Z Flip lehet az ideális választás. A 120 Hz adaptív frissítési ráta segítségével mindkét készüléken teljes pompájukban jelennek meg a legpörgősebb filmek is.

02 02 B2 Family 01 galaxyzflip3 5g family cream lavender phantomblack green L 1

A Samsung és a YouTube együttműködésének köszönhetően a felhasználók most kedvezményesen férhetnek hozzá a videómegosztó kínálatának legjavához. Az újonnan vásárolt összehajtható csúcskészülékek mellé 4 hónap díjmentes YouTube Premium próbaidőszak jár[5]. A YouTube Premium szolgáltatással reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők a legújabb tartalmak, és akár más alkalmazások is használhatóak videózás közben, így Többablakos módban még hatékonyabb lehet munkavégzés. A Samsung és a YouTube együttműködésének keretében a YouTube alkalmazás az új összehajtható készülékek esetében automatikusan alkalmazkodik a képernyőbeállításhoz és kihasználja az innovatív kijelzők előnyeit.

 

A tartalmas kikapcsolódást a Samsung legújabb kiegészítői is támogatják. A Galaxy Buds2 a vállalat eddigi legkisebb és legkönnyebb fülhallgatója, amellyel a felhasználók teljes figyelemmel vehetnek részt a tevékenységükben. A kétutas dinamikus hangszórók éles, tiszta magas hangokat és mély basszust sugároznak, az aktív zajszűrő funkció pedig segít csökkenteni a nem kívánatos háttérzajt. A filmélményt semmi sem zavarhatja meg, ha a bejövő értesítéseket a vetítés idejére a telefonról a Galaxy Watch4 okosórára irányítják, amely a Galaxy ökoszisztémával teljes értékű kommunikációs eszközzé válhat, miközben folyamatosan figyeli a felhasználók egészségi állapotát. Az okosóra a Samsung új BioActive érzékelőjével kompakt kialakítása mellett is pontos mérésekre képes. Ez a három az egyben egység egyetlen chippel képes működteti az optikai pulzusmérőt, az elektromos szívérzékelőt és a BIA egységet, így a felhasználók megmérhetik a vérnyomásukat, a véroxigén szintjüket, felfedezhetik és mostantól a testösszetételüket is ellenőrizhetik.

03 13 lifestyle galaxyzflip3 5g cream L

„A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G készülékeket a tartalomfogyasztás és –gyártás új generációjához tervezték – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagy öröm számunkra, hogy a YouTube-nak köszönhetően most minden új felhasználó kihozhatja a legtöbbet ezekből a különleges csúcsmobilokból.”

 

Árak és elérhetőség

A két új Galaxy Z eszköz augusztus 27-től megvásárolható. Magyarországon a Galaxy Z Fold3 5G 256GB 699 990, az 512GB-os változat 729 990 forintos, míg a Galaxy Z Flip3 5G 128 GB 399 990, a 256GB-os változat 419 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Galaxy Buds2 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kínál egész nap kényelmes viseletet.

 

A Galaxy Watch4 40 mm-es Bluetooth változata 99.990 forint, a 44 mm-es, 109.990 Ft, a 40 mm-es LTE modell 119.990 forintos, illetve a 44-mm-es 129.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A 40 mm-es változat Fekete, Ezüst és Rózsaarany színben, míg a 44 mm-es változat Fekete, Ezüst és kifinomult Zöld színben kapható. A Galaxy Watch4 Classic 42 mm-es Bluetooth verziója 134.990 forintos, a 46 mm-es 149 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el, a 42 mm-es LTE változat pedig 154.990 forintos, a 46 mm-es LTE 169 990 forintos ajánlott fogyasztói áron elérhető. A 42 mm-es és a 46 mm-es modellek is Fekete és Ezüst árnyalatokban lesznek kaphatóak.

W 02 07 FreshWise 02 galaxywatch4 green pinkgold galaxywatch4classic black silver L

A Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G és Galaxy Buds2 készülékekről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/, https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/, https://www.samsung.com/hu/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-olive-sm-r177nzgaeuh/ oldalakon, a YouTube Premium ajánlatról pedig a https://www.samsung.com/hu/youtube-premium/ oldalon érhető el.

 

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] A Techjury cikke alapján

[2] A Samsung Otthonizáció és digitalizáció című 2021-es kutatása alapján.

[3] A Z Fold3 5G Főképernyője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 7,6 colos. A valós felület a lekerekített sarkok miatt 7,4 colos.

[4] A Hajlított mód 75 és 115 fokos szögek között támogatott. Mozgás közben a Hajlított mód a rázkódás vagy elmozdulás miatt nem minden esetben működik megfelelően, ezért ajánlott a készüléket stabilan tartani.

[5] A YouTube Premium szolgáltatás 4 hónapos díjmentes próbaidőszaka azon magyarországi résztvevők számára érhető el, akik 2021. január 14-e és 2022. március 5-e 23:59 (csendes-óceáni idő) között Samsung Galaxy S21 (S21, S21+, S21 Ultra), Z Fold3, Z Flip3 és Tab S7 FE eszközt vásárolnak és aktiválnak. Azok a felhasználók, akik a promóciós időszakban más Galaxy mobileszközt vásárolnak és aktiválnak, 2 hónapos díjmentes próbaidőszakra jogosultak a YouTube Premium szolgáltatásban. Csak új felhasználók számára (akik nem vettek részt a YouTube Premium, a YouTube Music Premium, a YouTube Red és a Google Play Zene szolgáltatás próbaidőszakában). Beváltható YouTube alkalmazásban 2021. január 14-e és 2022. április 5-e 23:59 (csendes-óceáni idő) között az ajánlatra jogosult eszközön. Fizetési mód megadása szükséges. A próbaidőszakot követően az előfizetés havonta ismétlődően fizetendő díja 1790 Ft/hó. Bármikor lemondható. A részben felhasznált számlázási időszakok után nem jár visszatérítés. Részletes feltételek: https://www.youtube.com/premium/restrictions.