Samsung Hírek

Megérkezett a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G

01 12 Galaxy Z Fold3 5G Ecosystem KV 2P CMYK 210625 L

Új fejezetet nyitnak a mobilinnováció történetében: Megérkezett a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G

 

Budapest, 2021. augusztus 11. – A Samsung új fejezetet nyit az összehajtható termékkategóriában két új csúcskészülékével, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G okostelefonokkal. Mindkét modell a Samsungtól megszokott lenyűgöző újdonságokkal és kiemelkedő mérnöki megoldásokkal megalkotott prémium készülék. Az új, összehajtható kialakítású sorozat harmadik generációja a felhasználók számára legfontosabb területeken hoz további fejlesztéseket. Az eszközök időtállóbbak és minden eddiginél jobban optimalizáltak a kihajtható használatra. A Z Flip3 és a Z Fold3 ikonikus formatervezése és magával ragadó megoldásai különleges felhasználói élményt jelentenek.

03 13 lifestyle galaxyzfold3 5g phantomblack L

Azok számára, akiknek a szórakozás és a hatékonyság is egyformán fontos egy készülékben, a Galaxy Z Fold3 5G egyedi megoldásai és kiemelkedő teljesítménye kiváló megoldást jelenthet. A hatalmas, 7,6 colos[1] Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelző és az összehajtható készülékben első alkalommal elérhető S Pen[2] támogatás biztosítja a hatékony mindennapokhoz szükséges sokoldalúságot. Azoknak, akik a funkcionalitás mellett is szeretnének stílusosak maradni, a Galaxy Z Flip3 5G lehet a megfelelő választás, amely letisztult és kompakt kialakítása mellett továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és az egyszerű használatot segítő, megnövelt[3] Fedlapi kijelzővel érkezik.

 

„A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G készülékekkel újraalkotjuk az összehajtható okostelefonok fogalmát és olyan eszközöket adunk a felhasználók kezébe, melyek sokoldalúsága könnyebbé teszi felgyorsult világunk mindennapjait – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Samsung részt vett az összehajtható kategória megalkotásában és ma is fontos a szegmensben betöltött szerepe. A Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G ezekre a szilárd alapokra épül. Ezek a készülékek olyan technológiákat tesznek elérhetővé, amelyekkel a felhasználók mögött minden pillanatban egy nyitottságra és innovációra épülő ökoszisztéma áll.”

 

Időtálló mérnöki csúcsteljesítmény

A Samsung felhasználói olyan készülékekhez szokhattak hozzá, amelyek tartósan képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani. A Galaxy Z sorozat új generációját éppen ezért kitűnő minőségben alkották meg. Az összehajtható eszközök között elsőként a Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G is IPX8[4] vízállósággal érkezik, így a felhasználóknak nem szükséges többé az eső miatt aggódniuk. Mindkét telefon a Samsung új Armor alumíniumával készült, amely a vállalat Galaxy készülékeinél alkalmazott eddigi legerősebb fém. A karcolódásból és az esésekből fakadó károktól a legkeményebb Corning® Gorilla® Glass Victus™ üveg védi a Z széria új tagjait. Ezen felül mindkét készüléken megtalálható egy új, nyújtható PET[5] anyagból készült védőréteg, a főképernyő újratervezett rétegezésének köszönhetően pedig az 80 százalékkal ellenállóbb a korábbi modelleknél[6].

 

A Samsung az összehajtható okoseszközök tervezésében szerzett tapasztalatára építve olyan csúcsmobilokat alkotott, amelyek évek múlva is kiválóan használhatók maradnak. Az egyedülálló Rejtett zsanér, amely a Galaxy Z Flipben mutatkozott be, lehetővé teszi, hogy az eszköz stabilan megálljon különböző szögben kihajtva és így alkalmas legyen Hajlított módban való használatra is[7]. A továbbfejlesztett seprőtechnológiának köszönhetően, zsanér belsejében található kefék rövidebbek lettek, így hatékonyabban képesek a port és az apró részecskéket távol tartani a Rejtett zsanértól, miközben óvják a készüléket és keskenyebb kialakítást tesznek lehetővé. Az alapos tesztelés során a Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G is kiválóan működött még több mint 200.000 kihajtás után is[8], amelyet a Bureau Veritas hitelesített. A készülékek kiemelkedő teljesítményét az 5nm-es chipkészlet és az 5G[9] kompatibilitás teszi teljessé.

 

Galaxy Z Fold3 5G: Hatékonyság és szórakoztatás

A Z Fold3 5G 7,6 colos Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelzőjén a felhasználók a Samsung legújabb megoldásának, a kijelző alatti kamera technológiának köszönhetően zavartalanul élvezhetik a kedvenc tartalmaikat teljes képernyős módban is. A kamera fölé helyezett pixelekkel a Z Fold3 5G képes a teljes előlapon megjeleníteni az alkalmazások képét. Az új Eco² kijelzőtechnológiával a készülék 29 százalékkal[10] nagyobb fényerőre képes, miközben kevesebb energiát fogyaszt[11]. A böngészés és a telefon használata még simább és könnyebb a főképernyőn és a Fedlapi kijelzőn is elérhető 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően.

02 01 Q2 Product 19 galaxyzfold3 5g handson spen phantomblack L

A Galaxy Z sorozatban elsőként a Note készülékek egyik legnépszerűbb megoldása, az S Pen támogatás is elérhető a Z Fold3 5G készülékben. A felhasználók az összehajtható készülékre optimalizált S Pen funkciókkal növelhetik a hatékonyságukat a mobil irodai környezetben. A Z Fold3 5G hatalmas főképernyőjén könnyen jegyzetelhetnek videóhívások közben, frissíthetik a feladatlistájukat levelezés közben és új szintre emelhetik a kreativitásukat a népszerű kiegészítő segítségével. A Z Fold3 5G mellé két különböző S Pen is érkezik, az S Pen Fold Edition és az S Pen Pro[12]. Mindkét modell az egyedi kialakítású visszahúzható Pro hegyével és nyomáselnyelő technológiával érkezik, így védik a Z Fold3 5G főképernyőjét, miközben hatékonyan használhatók. A Samsung eddigi legjobb S Pen eszközei minden eddiginél alacsonyabb késleltetéssel és kényelmes kialakítással teszik természetessé a jegyzetelést és rajzolást.

 

A multitasking kedvelői előtt még több lehetőség áll a Z Fold3 5G továbbfejlesztett Hajlított módjával. Indulhat a videóhívás a kijelző felső részén, míg az alsón a megosztott anyagok jelennek meg. A Z Fold3 5G Többablakos módjával[13] a családi vagy baráti programok szervezése is könnyebb lehet, hiszen a felhasználók a főképernyőn egyszerre kereshetik az ideális helyszínt, csetelhetnek erről és készíthetik el az emlékeztető naptárbejegyzést. Az Alkalmazáspár segítségével a korábban jól bevált, egyszerre használt appok elmenthetők és később gyors eléréssel, együtt nyithatók meg. A Z Fold3 5G új Feladatkezelőjével[14] a felhasználók könnyedén válthatnak a megnyitott alkalmazások között anélkül, hogy kilépnének a kezdőképernyőre.

 

A Z Fold3 5G kialakítása letisztultabb, keskenyebb és könnyebb, így még kényelmesebben használható, mint a Galaxy Z Fold2. A csúcsmobil három időtlen árnyalatban érkezik; Fantomfekete, Fantomzöld és Fantomezüst színekben.

 

Galaxy Z Flip3 5G: A stílus és a tökéletes egyensúlya

A Z Flip3 5G különleges színválasztékkal, elegáns kialakítással és prémium funkciókkal támogatja az önkifejezést. A Krém, Zöld, Levendula és Fantomfekete színekben pompázó készülék olyan új, elegáns kiegészítőkkel érkezik, mint a gyűrűs és szíjas tokok[15], amelyekkel még könnyebben használható a készülék és az önkifejezésre is újabb lehetőségeket adnak. Azok, akik stílusukhoz egyedi árnyalatokat keresnek, a Samsung.com oldalon további exkluzív színeket találhatnak, mint például a Szürke, a Világos rózsaszín vagy a Fehér[16].

02 01 B2 Product 08 11 galaxyzflip3 5g handson cream L

Az újratervezett Fedlapi kijelző négyszer nagyobb[17], így megkönnyíti az értesítések és üzenetek megtekintését összehajtott állapotban. A felhasználók könnyedén nyomon követhetik a naptárjuk alakulását, ellenőrizhetik az időjárást és figyelemmel kísérhetik napi lépésszámukat az új Fedlapi kijelző widgetekkel, a kijelző háttérképét pedig úgy választhatják meg, hogy az illeszkedjen az új Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic órájukhoz.

 

A Z Flip3 5G készülékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók az elérhető legjobb minőségben örökíthessék- és oszthassák meg a különleges pillanatokat. A legújabb kamerafunkciókkal felszerelt csúcsmobillal a felhasználók lenyűgöző szelfiket készíthetnek Hajlított módban. A készüléket összehajtva gyorsan készíthetnek fényképeket, vagy akár videókat közvetlenül a Fedlapi kijelzőn a továbbfejlesztett Gyors felvétel segítségével, duplán kattintva a Z Flip3 5G bekapcsológombjára. A görgetés és a tartalmak megosztása gördülékeny és egyszerű a Z Flip3 5G új 120 Hz adaptív frissítési rátájának[18] köszönhetően.

 

A Z Flip3 5G kiválóan segíti a kikapcsolódást, kényelmesen nézhetők rajta YouTube vlogok vagy tévéműsorok, amikor a készüléket letesszük magunk elé. A Z Flip3 5G új, továbbfejlesztett Dolby Atmos® sztereó hangszóróinak köszönhetően hihetetlen tisztasággal, mélységgel és térhangzással nyújt magával ragadó hangzást, függetlenül attól, hogy milyen tartalmat játszik le. Az új, Hajlított mód panellel az alkalmazások nem csak látványosabbak, a használatuk is egyszerűbb. Amikor a készüléket csak részben csukják össze, a Hajlított mód panel új lehetőségeket kínál a Z Flip3 5G használatára. Videók esetében például a kép a kijelző felső felére, a vezérlőeszközök, mint például a fényerő- vagy a hangerőszabályozó pedig az aljára kerül.

 

Optimalizált kihajtható élmény, új lehetőségek

A Galaxy Z sorozattal a felhasználók több olyan alkalmazáshoz is hozzáférhetnek, amelyek teljes mértékben megmutatják a kihajtható kialakítás előnyeit. A Samsung partnerei az olyan vezető vállalatok, mint például a Google és a Microsoft, így a leggyakrabban használt appok is az egyedi igényekhez igazított formában érhetők el a készülékeken. A Microsoft Teams alkalmazáson lehetővé teszi a hatékony együttműködést: az optimalizált videóhívások során, Hajlított módban a felhasználók kihasználhatják az Office és a Teams által nyújtott lehetőségeket is. A Microsoft Outlook alkalmazás a Samsung kihajtható készülékeire optimalizált kettős elrendezése lehetővé teszi, hogy a felhasználók kinagyítva olvassák e-mailjeiket, miközben a további üzentek egy másik oszlopban jelennek meg, akárcsak a számítógépük képernyőjén. Annak érdekében, hogy a felhasználók további lehetőségek közül választhassanak, a Samsung új, Labs[19] megoldásával további alkalmazásokat is optimalizálhatnak saját kezűleg az összehajtható kijelzőre.

 

A Samsung továbbra is biztosítja az alkalmazásfejlesztők számára a rendkívüli, új megoldások létrehozását. Annak érdekében, hogy több lehetőséget biztosítson számukra és magas színvonalú optimalizációt tegyen lehetővé, a vállalat támogatja a Remote Test Lab (RTL) [20] technológiát. Az alkalmazásfejlesztők így közvetlenül, valós időben telepíthetik és tesztelhetik alkalmazásaikat, bárhol is legyenek.

 

Galaxy Buds2: Prémium hangzás és kényelmes használat mindenki számára

A Galaxy Z sorozat tökéletes kiegészítője a Galaxy Buds2, amely akár egésznapos használat mellett is kényelmes érzetet és kiváló hangzást biztosít. A Galaxy Buds portfólió legújabb tagjaihoz, a Galaxy Buds Live és a Galaxy Buds Pro eszközökhöz csatlakozik a Galaxy Buds2, amely még több lehetőséget biztosít a felhasználók számára. A Galaxy ökoszisztéma tagjaként a Galaxy Buds2 tökéletes kiegészítője lehet a Galaxy okostelefonoknak, tableteknek vagy okosóráknak.

 

Akár zenehallgatáshoz, akár telefonbeszélgetéshez használják, a Galaxy Buds2 lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes figyelemmel vegyenek részt a tevékenységükben. A kétutas dinamikus hangszórók éles, tiszta magas hangokat és mély basszust sugároznak, az aktív zajszűrő funkció pedig segít csökkenteni a nem kívánatos háttérzajt. Amennyiben a felhasználók nem szeretnék teljesen kizárni a környezetet, a könnyen beállítható háromszintű térhang funkció lesz a segítségükre [21]. Az új, gépi tanuláson alapuló megoldás kiszűri a zavaró háttérzajokat, így hívás közben még tisztább és érthetőbb lehet a felhasználók hangja.

 

A Galaxy Buds2 a vállalat eddigi legkisebb és legkönnyebb fülhallgatója, az ikonikus, ívelt formával. A még kényelmesebb használat érdekében a Samsung létrehozta a „Fülhallgató illeszkedési teszt” Galaxy Wearable applikációt. A személyre szabhatóság és az önkifejezés jegyében a fülhallgató négy divatos, Grafitszürke, Fehér, Olívazöld és Levendula színben[22] érkezik, a szett pedig külső gyártók által tervezett tokokkal is kiegészíthető[23].

 

Árak és elérhetőség

A Samsung elkötelezett amellett, hogy a felhasználók egyre szélesebb köréhez juttassa el a kihajtható készülékek előnyeit, éppen ezért a két új Galaxy Z eszköz az eddigi legkedvezőbb áron érkezik. Magyarországon a Galaxy Z Fold3 5G 256GB 699 990, az 512GB-os változat 729 990 forintos, míg a Galaxy Z Flip3 5G 128 GB 399 990, a 256GB-os változat 419 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Galaxy Buds2 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kínál egész nap kényelmes viseletet, zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és magas hangzásminőséget. A Galaxy Buds2 augusztus 26. 23:59 óráig előrendelhető[24], melyhez egy ráadás Galaxy SmartTag jár. A készülék értékesítése augusztus 27-től indul.

 

A Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G augusztus 11-től előrendelhető. A Z Fold3 5G-t előrendelők egy úgynevezett Samsung Note Pack-et kapnak ráadásként, melyet a Samsung Members alkalmazáson keresztül igényelhetnek. Ennek tartalma egy 25W-os hálózati töltőfej és egy kihajtható tok S Pennel. A készülékek augusztus 27-től a kerülnek a boltokba. Emellett az előrendelési időszakban (augusztus 11., 16.30 óra és augusztus 26., 23.59 óra között) készülékbeszámítási kedvezmény promócióban is részt vehetnek a felhasználók, akik előrendelik a Z Fold3 vagy Z Flip3 készülékeket, melynek részleteiről az értékesítő partnerek weboldalain tájékozódhatnak.

 

A Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G és Galaxy Buds2 készülékekről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/, https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/ vagy a https://www.samsung.com/hu/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-olive-sm-r177nzgaeuh/ oldalon érhető el.

03 12 lifestyle galaxyzfold3 5g phantomblack L

 

Galaxy Z Fold3 5G Termékjellemzők
Kijelző Főképernyő 7,6 colos QXGA+ Dinamikus AMOLED 2X kijelző (22.5:18) Infinity Flex Display, kihajtható határtalan kijelző (2208 x 1768), 374ppi, Adaptív 120Hz képernyőfrissítés
* A Z Fold3 5G Főképernyője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 7,6 colos. A valós felület a lekerekített sarkok miatt 7,4 colos.
Fedlapi kijelző 6,2 colos HD+ Dinamikus AMOLED 2X kijelző (24.5:9), 2268 x 832, 387ppi, Adaptív 120Hz képernyőfrissítés
* A Galaxy Z Fold3 5G Fedlapi kijelzője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 6,2 colos. A valós felület a lekerekített sarkok és a Külső kamera miatt, 6,1 colos.
Méret és tömeg Összehajtva 67,1 x 158,2 x 16,0 mm (Zsanérnál) ~ 14,4mm (Kijelző végén)
Kihajtva 128,1 x 158,2 x 6,4 mm
Tömeg 271g
Kamera Külső Kamera 10MP Külső Előlapi Kamera: F2.2, Pixel méret: 1.22μm, FOV: 80˚
Kijelző Alatti Kamera 4MP Kijelző Alatti Kamera: F1.8, Pixel méret: 2.0μm, FOV: 80˚
Hátlapi Tripla Kamera 12MP Ultraszéles látószög: F2.2, Pixel méret: 1.12μm, FOV: 123˚

12MP Széleslátószög: Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel méret: 1.8μm, FOV: 83˚
12MP Teleobjektív: PDAF, F2.4, OIS, Pixel size: 1.0μm, FOV: 45˚

Szupererős üveg, Corning® Gorilla® Glass DX
Dual OIS, 0.5x távolítás és 2x nagyítású optikai zoom, Akár 10x digitális zoom, HDR10+ videórögzítés, Tracking AF

AP 5㎚ 64-bit nyolcmagos processzor

※ 2.84 GHz (maximális órajel) + 2.4 GHz + 1.8 GHz

Memória 12GB RAM és 512GB belső tárhely (UFS3.1)

12GB RAM és 256GB belső tárhely (UFS3.1)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat. A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.
Akkumulátor 4,400mAh (átlagosan) dual akkumulátor*
* Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 4275mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.
Töltés Vezetékes és vezeték nélküli Gyorstöltés*
Vezeték Nélküli Töltésmegosztás**

Gyorstöltés 25W

Gyors vezeték nélküli töltés 10W

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás 4.5W

*Vezetékes töltés, QC2.0 és AFC kompatiblitással, Vezeték nélküli töltés WPC és PMA
** A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás csak Samsung és más gyártók WPC és Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő készülékeivel kompatibilis, mint a Galaxy S21 széria, a Galaxy Z Fold2, a Galaxy Note20, a Galaxy Note20 Ultra, a Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE és Note5 telefonok, valamint az olyan viselhető okoseszközök, mint a Galaxy Buds Pro, a Galaxy Buds Live, a Galaxy Watch3, a Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, és a Galaxy Buds. A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás nem minden esetben működik más gyártó kiegészítőivel vagy telefontokjaival. A funkció használata a hálózattól függően befolyásolhatja a térerőt vagy a mobilinternet elérést.
Vízállóság IPX8
* Az IPX8 besorolást 1,5 méter mély édesvízben tesztelték, maximum 30 perces víz alatti használat során. Tengervízben vagy medencében a használat nem ajánlott. Nem porálló.
OS Android 11
Hálózat [LTE]*: Továbbfejlesztett 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
[5G]**: Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
* A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

** Optimális 5G kapcsolatot igényel. A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

Csatlakoztathatóság [Wi-Fi 6E] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE160 MIMO, 1024QAM

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.2 (akár 2Mbps), USB Type-C, NFC, Geolokáció (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

[Ultra Wide Band]

* A Galileo és a BeiDou lefedettség korlátozott lehet. A BeiDou nem minden országban érhető el.
SIM Kártya Egy eSIM és két Nano SIM
* A SIM kártya külön megvásárolható. Az elérhetőség országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
** Az eSIM elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően változhat. A szolgáltatóval való egyeztetés szükséges az eSIM támogatottságáról.
Fizetési lehetőségek Samsung Pay

Bankkártya és hitelkártya: MST és/vagy NFC támogatással
Tagsági kártyák, Ajándékkártyák, Utazási kártyák, Pontgyűjtő kártyák

* A Samsung Pay Magyarországon nem érhető el.
Szenzorok Kapacitív Ujjlenyomat-olvasó (a készülék oldalán), Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, közelség érzékelő, RGB fényérzékelő
Hitelesítés Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó

Biometrikus azonosítás: ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés

*A Galaxy Z Fold3 5G kapacitív ujjlenyomat-olvasója a készülék oldalán található
Audio Sztereó hangszórók

 

Surround hangzás a Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)
UHQ 32-bit &DSD64/128 támogatás*, PCM: Akár 32 bit, DSD: DSD64/128

Audio playback formátum: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

* A DSD64 és DSD128 lejátszás korlátozott lehet egyes fájlformátumok esetében.
Video Video playback formátum: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

TV csatlakozás: Vezeték nélkül: Smart View (képernyő tükrözés 1080p, 30fps) / Vezetékes: DisplayPort támogatás USB type-C-vel. Videó kimenet HDMI Adapteres csatlakoztatás esetén. (DisplayPort 4K UHD, 60 fps)

Biztonság Knox védelem: valós idejű ellenőrzés és védelem
Vírus és malware megelőzés.

Biztonságos Mappa: egy biztonságos hely a készüléken, ahol az egyes alkalmazásokat, képeket, videókat ujjlenyomatos azonosítás védi.

* A vírus és malware elleni védelem országtól és szolgáltatótól függően változhat.
Színek Fantomfekete, Fantomzöld, Fantomezüst
A doboz tartalma Galaxy Z Fold3 5G, Adatkábel, SIM-tű, Quick Start Guide
* Az egyes elemek elérhetősége a megvásárolt modelltől és országtól függően változhat. A doboz színe a készülék színétől függően változhat.
Fényerő HBM: (Főképernyő) 900 nit (Fedlapi kijelző) 1000 nit

Maximálisan: (Főképernyő) 1200 nit (Fedlapi kijelző) 1500 nit

 
Galaxy Z Flip3 5G Termékjellemzők
Kijelző Főképernyő 6,7 colos FHD+ Dinamikus AMOLED 2X kijelző (22:9) Infinity Flex Display, kihajtható határtalan kijelző, 2640 x 1080, 425ppi, Adaptív 120Hz képernyőfrissítés
* A Z Flip3 5G Főképernyője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 6,7 colos. A valós felület a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt 6,6 colos.
Fedlapi kijelző 1,9 colos Super AMOLED kijelző, 260 x 512, 302ppi
* A Galaxy Z Flip3 5G Fedlapi kijelzője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 1,9 colos. A valós felület a lekerekített sarkok miatt, 1,8 colos.
Méret és tömeg Összehajtva 72,2 x 86,4 x 17,1mm (Zsanérnál) – 15,9mm (Kijelző végén)
Kihajtva 72,2 x 166,0 x 6,9 mm
*A Galaxy Z Flip3 5G vastagsága kihajtva nem tartalmazza a főképernyő keretét.
Tömeg 183 g
Kamera Előlapi Kamera 10MP Előlapi kamera: F2.4, Pixel méret: 1.22μm, FOV: 80˚
Hátlapi Dupla Kamera                             12MP Ultraszéles látószög: F2.2, Pixel méret: 1.12μm, FOV: 123˚
12MP Széleslátószög: Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel méret: 1.4μm, FOV: 78˚

Szupererős üveg, Corning® Gorilla® Glass DX

Akár 10x digitális zoom, HDR10+ vidórögzítés, Tracking AF

AP 5 nm 64-bit nyolcmagos processzor

※ 2.84 GHz (maximális órajel) + 2.4 GHz + 1.8 GHz

Memória 8GB RAM és 256GB belső tárhely (UFS 3.1)

8GB RAM és 128GB belső tárhely (UFS 3.1)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat. A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.
Akkumulátor 3,300 mAh (átlagosan) dual akkumulátor
* Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 3203 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.
Töltés Vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltés*

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás **

Gyorstöltés 15W

Gyors vezeték nélküli töltés 10W

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás 4.5W

* Vezetékes töltés, QC2.0 és AFC kompatiblitással, Vezeték nélküli töltés WPC és PMA
** A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás csak Samsung és más gyártók WPC és Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő készülékeivel kompatibilis, mint a Galaxy S21 széria, a Galaxy Z Fold2, a Galaxy Note20, a Galaxy Note20 Ultra, a Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE és Note5 telefonok, valamint az olyan viselhető okoseszközök, mint a Galaxy Buds Pro, a Galaxy Buds Live, a Galaxy Watch3, a Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, és a Galaxy Buds. A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás nem minden esetben működik más gyártó kiegészítőivel vagy telefontokjaival. A funkció használata a hálózattól függően befolyásolhatja a térerőt vagy a mobilinternet elérést.
Vízállóság IPX8
* Az IPX8 besorolást 1,5 méter mély édesvízben tesztelték, maximum 30 perces víz alatti használat során. Tengervízben vagy medencében a használat nem ajánlott. Nem porálló.
OS Android 11
Hálózat [LTE]*: Továbbfejlesztett 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
[5G]**: Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
* A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

** Optimális 5G kapcsolatot igényel. A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

Csatlakoztathatóság [Wi-Fi] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE80 MIMO, 1024QAM

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.1 (akár 2Mbps), USB Type-C, NFC, Geolokáció (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

* A Galileo és a BeiDou lefedettség korlátozott lehet. A BeiDou nem minden országban érhető el.
SIM Kártya Egy eSIM és egy Nano SIM
* A SIM kártya külön megvásárolható. Az elérhetőség országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
** Az eSIM elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően változhat. A szolgáltatóval való egyeztetés szükséges az eSIM támogatottságáról.
Fizetési lehetőségek Samsung Pay

Bankkártya és hitelkártya: MST és/vagy NFC támogatással
Tagsági kártyák, Ajándékkártyák, Utazási kártyák, Pontgyűjtő kártyák

*A Samsung Pay Magyarországon nem érhető el.
Szenzorok Kapacitív Ujjlenyomat-olvasó (a készülék oldalán), Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő (analóg), közelség érzékelő, RGB fényérzékelő
Hitelesítés Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó

Biometrikus azonosítás: ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés

* Az arcfelismerés csak kihajtott állapotban elérhető az előlapi kamerával.
Audio Sztereó hangszórók

 

Surround hangzás a Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)
UHQ 32-bit &DSD64/128 támogatás*, PCM: Akár 32 bit, DSD: DSD64/128

Audio playback formátum: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

 

Bluetooth

Dual Audio: két Bluetooth eszköz csatlakoztatható a Galaxy Z Flip3-hoz, amelyeken párhuzamos lejátszásra van lehetőség

Skálázható kodek: Továbbfejlesztett Bluetooth kapcsolat

környezeti rádiófrekvenciával.

Rögzítés: A Rögzítés minőségét a High AOP mikrofon javítja, amely

minimalizálja a torzítást hangos környezetben.

* A DSD64 és DSD128 lejátszás korlátozott lehet egyes fájlformátumok esetében.

* A két csatlakoztatott eszköz hangzása eltérhet.

* Csak egyes, a Samsung és AKG által gyártott kiegészítőknél érhető el.

* AOP: Acoustic Overload Point

Video Video playback formátum: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

TV csatlakozás: Vezeték nélkül: Smart View (képernyő tükrözés 1080p

Biztonság Knox védelem: valós idejű ellenőrzés és védelem
Vírus és malware megelőzés.

Biztonságos Mappa: egy biztonságos hely a készüléken, ahol az egyes alkalmazásokat, képeket, videókat ujjlenyomatos azonosítás védi.

* A vírus és malware elleni védelem országtól és szolgáltatótól függően változhat.
Színek Krém, Zöld, Levendula, Fantomfekete

[Samsung.com Exkluzív színek] Szürke, Fehér, Világos rózsaszín

A doboz tartalma Galaxy Z Flip3 5G, Adatkábel, SIM-tű, Quick Start Guide
* Az egyes elemek elérhetősége a megvásárolt modelltől és országtól függően változhat. A doboz színe a készülék színétől függően változhat.
Fényerő HBM: (Főképernyő) 900 nit (Fedlapi kijelző) 935 nit

Maximálisan: (Főképernyő) 1200 nit

 

Galaxy Buds2 Termékjellemzők
Méret és tömeg Fülhallgató: 17,0 x 20,9 x 21,1 mm, 5,0 g

Töltőtok: 50 x 27,8 x 50,2 mm, 41,2 g

Hangszóró 2-utas (mélysugárzó és magassugárzó)
Mikrofon 3 mikrofon (2 külső + 1 belső) + Hangfelvelő egység
Akkumulátor Kapacitás Fülhallgató: 61mAh

Töltőtok: 472mAh

* Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között.
Lejátszás Akár 5 óra / Összesen 20 óra (ANC bekapcsolva)

Akár 7.5 óra / Összesen 29 óra (ANC kikapcsolva)

* Az akkumulátor tényleges élettartama a beállításoktól, a lejátszott fájlok típusától és a Bluetooth® jelerősségtől függően változhat.
Beszélgetés Akár 3.5 óra / Összesen 13 óra (ANC bekapcsolva)

Akár 3.5 óra / Összesen 14 óra (ANC kikapcsolva)

* Az akkumulátor tényleges élettartama a beállításoktól, a lejátszott fájlok típusától és a Bluetooth® jelerősségtől függően változhat.
Töltés egyórányi lejátszás 5 perc gyorstöltés után

Qi-technológiás vezeték nélküli töltés

* Töltési idő abban az esetben, ha a fülhallgatók a kevesebb, mint 30 százalékos töltöttséggel rendelkeznek a töltés kezdetekor. Az akkumulátor tényleges élettartama és a töltési idő a használattól és a töltések számától függően változhat. Töltési idő kikapcsolt ANC mellett.
Csatlakoztathatóság Bluetooth® 5.2

Kodek: Skálázható (Samsung által szabadalmaztatott), AAC, SBC

Szenzorok Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Közelségérzékelő, Hall-érzékelő, Érintés, Hangfelvevő egység (VPU)
Színek Grafitszürke, Fehér, Olívazöld, Levendula
*Az egyes színek elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően változhat.
A doboz tartalma Fülhallgató, Töltőtok, Eartips, Töltőkábel, Quick Start Guide

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

 

[1] A Z Fold3 5G Főképernyője átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 7,6 colos. A valós felület a lekerekített sarkok miatt 7,4 colos.

[2] Az S Pen külön megvásárolható. Az S Pent csak a Z Fold3 5G főképernyője támogatja. Kizárólag az S Pen Fold Edition és S Pen Pro eszközökkel kompatibilis. Más S Pen modellek vagy más gyártók stylus tollai károsíthatják a Z Fold3 5G kijelzőjét.

[3] A Galaxy Z Flip 5G-hez képest.

[4] Az IPX8 besorolást 1,5 méter mély édesvízben tesztelték, maximum 30 perces víz alatti használat során. Tengervízben vagy medencében a használat nem ajánlott. Nem porálló.

[5] Polietilén-tereftalát

[6] Belső tesztek alapján, a Galaxy Z Fold2-vel összehasonlítva.

[7] A Hajlított mód 75 és 115 fokos szögek között támogatott. Mozgás közben a Hajlított mód a rázkódás vagy elmozdulás miatt nem minden esetben működik megfelelően, ezért ajánlott a készüléket stabilan tartani.

[8] Az eredményeket a Bureau Veritas, a világ egyik vezető tesztelő, ellenőrző- és minősítő intézete hitelesítette.

[9] Optimális 5G kapcsolatot igényel. Az 5G elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően változhat. A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

[10] A Galaxy Z Fold2-höz képest.

[11] A Samsung belső tesztjei, a kijelző fogyasztása alapján, a Galaxy Z Fold2-vel összehasonlítva.

[12] Az S Pen Pro kompatibilis további S Pen-t támogató eszközökkel (Z Fold3, S21 Ultra, Galaxy Note sorozat, Tab S7 FE, Tab S7/7, Tab S6 Lite, Tab S6, Tab S4, Tab S3, Tab Active Pro, Tab Active3, Tab Active2, Tab Active, Tab A 8.0 2019 S Pen, Tab A 10.1 2016 S Pen, Tab A 9.7 S Pen, Tab A 8.0 2015 S Pen, Note Pro – 12.2, Note 8.0, Note 10.1 2012/2014, Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Flex2, Galaxy Book Flex S Pen, Galaxy Book Flex 5G, Galaxy Book Flex α S Pen, Galaxy Book 10.6, Galaxy Book 12.0, Chromebook Plus V2, Chromebook Pro, Notebook 7 spin, Notebook S51 Pen, Notebook 9 Pen, Notebook 9 Pro).

[13] A Többablakos mód csak a kiválasztott alkalmazásokkal kompatibilis, a támogatott alkalmazások köre folyamatosan bővül a külső fejlesztők alkalmazásaival.

[14] A Samsung Galaxy eszközön elérhető Labs telepítése szükséges.

[15] A kiegészítők külön megvásárolhatók.

[16] A kizárólag a Samsung webáruházban elérhető színek gyártása hosszabb időt vesz igénybe, így ezen készülékek kiszállítása akár 5 hetet is igénybe vehet.

[17] A Galaxy Z Fliphez képest.

[18] Kizárólag a főképernyőn érhető el.

[19] A Samsung Galaxy eszközön elérhető Labs telepítése szükséges.

[20] www.developer.samsung.com/remote-test-lab

[21] Az olyan funkciókhoz, mint az aktív zajszűrés és a környezeti hang, Bluetooth® kapcsolat szükséges. A speciális beállítások és funkciók, beleértve a környezeti hangerőt, az Android Galaxy Wearable alkalmazásával és a Galaxy Buds PC alkalmazással engedélyezhetők a Windowsban. Az Androidon futó Galaxy Wearable alkalmazáshoz Android 7.0 vagy újabb verzióra és 1,5 GB RAM -ra van szükség, amely elérhető a Galaxy Store-ban vagy a Google Play Áruházban. A Galaxy Buds PC alkalmazáshoz Windows 10 vagy újabb verzió szükséges, amely elérhető a Microsoft Store -ban.

[22] A színek országonként, szolgáltatónként és kereskedőnként eltérők lehetnek.

[23] A külső gyártók tokjainak elérhetősége országonként, szolgáltatónként és kereskedőnként eltérők lehetnek.

[24] A tájékoztatás nem teljeskörű, a promóció részletei a https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-buds2-elorendeles-tc/ weboldalon találhatóak.