#KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁS

Régi készüléked most többet ér!

Amennyiben a Promóciós Időszak alatt webáruházunkban Promócióban Résztvevő Terméket vásárolsz, ezzel egyidőben Készülékbeszámítás lehetőségével is élsz, a vásárláskor az alábbi kedvezményben részesülhetsz:

(A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új, Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) webáruházban megjelölt végfelhasználói árából kerül levonásra.)

SES.HU

A készülékbeszámítás menete

Legyen Tiéd az azonnal felhasználható extra kedvezmény!

1
40

Válaszd ki az új készüléked!

Menj a termék adatlapjára, ahol megtalálod a készülékbeszámítás ajánlatát!

45

Régi terméked típusa

Válaszd ki, hogy régi mobiltelefont, táblagépet, vagy okosórát számítanál-e be. Ezután megjelenik a beszámítási űrlap.

2
41

Töltsd ki az űrlapot!

Nézd meg mennyit érhet régi készüléked!

Add meg régi készüléked adatait, szerezd meg az azonnal felhasználható kuponkódot! Ezután a kódot szabadon felhasználhatod, de folytathatod is a készülékbeszámítás folyamatát, és megnézheted, mi a régi készüléked maximális felvásárlási ára

51

Beszámítási folyamat, központba küldés

A maximális beszámítási ár függ a telefon típusától, állapotától és működésétől. A kalkuláció során kapott ár indikatív árajánlat, mely nem garantált beszámítási ár. Amennyiben szimpatikus az indikatív ár, folytasd az űrlap kitöltését, add meg e-mail címed a kérelem beküldéséhez. Ezután egy automatikus e-mailben újra megtalálhatod az indikatív árajánlatot, valamint egy gombot, melyre kattintva futárt rendelhetsz régi készülékedért. Központba érkezés után kollégáink bevizsgálják készülékedet, és e-mailben végleges árajánlatot küldenek.

3
55

Kupon alkalmazása, rendelés leadása

Az új terméked kosárba helyezése után add meg a beszámítási formon megjelenő kuponkódot. Ezután a kedvezmény levonásra kerül.

Amennyiben futárt rendeltél, a futárszolgálat elszállítja tőled régi készülékedet. Bevizsgálás után végleges árajánlatot biztosítunk, majd ha ezt elfogadod, adás vételi szerződést kötünk, és a beszámítási ár elutalásra kerül az általad megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben nem fogadod el az ajánlatot, régi készülékedet visszaküldjük.

Vásárolni kívánt új készülék összeghatáraiKedvezmény összege (Az új készülék árából)
90.000 Ft alatt5.000,- (azaz Ötezer) Ft
90.000-199.990 Ft10.000,- (azaz Tízezer) Ft
199.991 Ft – 349.990 Ft20.000,- (azaz Húszezer) Ft
350.000 felett30.000,- (azaz Harmincezer) Ft

A „készülékbeszámítási kedvezmény promóció a samsung experience store üzletekben (2023. Januártól)”

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ, VALAMINT HA ELMÚLTÁL 18 ÉVES.

 
 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE
1.1          A „készülékbeszámítási kedvezmény promóció a samsung experience store üzletekben (2023. Januártól)” (a továbbiakban: ”Promóció”) szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság (fióktelep és levelezési cím: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2. 7. em.; cégjegyzékszám: 16-10-001767; adószám: 10276451-2-16; kapcsolat: https://www.samsung.com/hu/support/email/) (a továbbiakban: „Szervező”). 1.2.         A Promócióban Résztvevő Termékek megvásárlásával, valamint a Készülékbeszámítással összefüggő feladatokat a Promócióban Résztvevő Üzleteket üzemeltető Strong & Unique Kft. (székhely: 1037 Budapest, Csillagszem u. 15.; cégjegyzékszám: 01-09-701179; a továbbiakban: „Strong & Unique”), valamint a Bravophone Kft. (székhely: 1145 Budapest, Újvilág utca 50-52.; cégjegyzékszám: 01-09-968000; a továbbiakban: „Bravophone”) látják el
 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
2.1          A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vesz részt, aki a Promóció jelen Szabályzat 4.1. pontjában megjelölt időtartama alatt 2.1.1.      a Samsung hologramjával ellátott, a Szervező által forgalmazott, magyar nyelvű jótállási jeggyel rendelkező
 • Samsung Galaxy okostelefon
 • Samsung Galaxy táblagép
(a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Termékek”) készüléket vásárol, az alábbi magyarországi üzletek valamelyikében:  
 • A Strong&Unique Kft. által üzemeltetett:
 • ses.hu webáruház;
 • Samsung Experience Store, Westend City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.);
 • Samsung Experience Store, Debrecen (4029 Debrecen, Csapó utca 30.);
 • Samsung Experience Store, Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a);
 • Samsung Experience Store, Miskolc (3524 Miskolc, Városház tér 9.);
 • Samsung Experience Store, Árkád (6724 Szeged, Londoni körút 3.); valamint
 • A BRAVOPHONE Kft. által üzemeltetett:
 • Samsung Experience Store, Pólus Center (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.);
 • Samsung Experience Store, Allee (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.);
 • Samsung Experience Store, Árkád (9027 Győr, Budai út 1.);
 • Samsung Experience Store, Downtown (1053 Budapest, Párisi udvar, Ferenciek tere 10.);
 • Samsung Experience Store, Mammut (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6., Mammut I.)
 • Samsung Experience Store, Etele (1119 Budapest, Hadak útja 1.)
(a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Üzletek”). 2.1.2.      Amennyiben a Résztvevő cselekvőképességében korlátozott 18. életévét betöltött személy, úgy a Kedvezmény igénybevételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően. 2.1.3.      Amennyiben a Résztvevő 18. életévét betöltött cselekvőképtelen személy, úgy nevében kizárólag a törvényes képviselője járhat el, a törvényes képviselő személyazonosságának igazolását követően.
 1. A Promóció tárgya:
3.1.         Amennyiben a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletek valamelyikében Promócióban Résztvevő Terméket vásárol és a vásárlással egyidőben a Promócióban Résztvevő Üzletekben elérhető – a Résztvevő Samsung használt készülékére vonatkozó – készülékbeszámítás (a továbbiakban: „Készülékbeszámítás”) lehetőségével él[1], úgy a Résztvevő által megvásárolni kívánt új Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) végfelhasználói ára az alábbiak szerint meghatározott kedvezmény összegével csökken (a továbbiakban: „Kedvezmény”):
Megvásárolni kívánt Promócióban Résztvevő Termék végfelhasználói ára   Kedvezmény összege
90.000,- (azaz Kilencvenezer) Ft alatti 5.000,- (azaz Ötezer) Ft
90.001,- (azaz Kilencvenezeregy) Ft és 199.990,- (azaz Egyszázkilencvenkilencezer-kilencszázkilencven) Ft közötti 10.000,- (azaz Tízezer) Ft
199.991,- (azaz Egyszázkilencvenkilencezer-kilencszázkilencvenegy) Ft és 349.990,- (azaz Háromszáznegyvenkilencezer-kilencszázkilencven) Ft közötti 20.000,- (azaz Húszezer) Ft
349.991,- (azaz Háromszáznegyvenkilencezer-kilencszázkilencvenegy) Ft felett 30.000,- (azaz Harmincezer) Ft
A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) végfelhasználói árából kerül levonásra. A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek az alábbi oldalon található szabályzatban érhetőek el: https://www.samsung.com/hu/article/keszulekbeszamitas-ses/. 3.2.         A Promóció kizárólag a jelen szabályzat 2.1.1. pontjában meghatározott Promócióban Résztvevő Üzletekben történő vásárlásokra vonatkozik, és más árkedvezményekkel, valamint egyéb promóciókkal nem vonható össze. 3.3.         Szervező a Promóciót kizárólag a Promóciós Időszak alatt, vagy a Promócióban Résztvevő Termékeknek, Promócióban Résztvevő Üzletekben található készleteinek erejéig tudja biztosítani. 3.4.         A Kedvezmény másra át nem ruházható, valamint készpénzre vagy más termékre át nem váltható.
 1. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA
4.1.         A Promóció 2023. január 2. napjától – a készlet erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”). 4.2.         A Résztvevő a Promóciós Időszak alatt a Promócióban Résztvevő Üzletek nyitvatartási idejében tudja érvényesíteni a Kedvezményt. A Promócióban Résztvevő Üzletek nyitvatartási ideje az alábbi weboldalon található meg: https://www.samsung.com/hu/samsung-experience-store/locations/.
 1. ADÓZÁS, KÖLTSÉGEK
5.1.         A Promócióhoz tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Kedvezmény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.
 1. SZEMÉLYES ADATOK
6.1.         A Szervező tájékoztatja a Résztvevőket, hogy a jelen Promócióval kapcsolatban a Szervező nem kezel személyes adatot, egyebekben a Szervező adatkezelési tevékenységéről az alábbi linken tájékozódhat: http://www.samsung.com/hu/info/privacy_hu/. 6.2.         A Promócióban Résztevő Termékek megvásárlásával, valamint a Készülékbeszámítással összefüggő adatkezelés a Promócióban Résztvevő Üzletek által, az adott Promócióban Résztvevő Üzlet adatkezelési tájékoztatójában rögzítettek szerint történik, az adatkezelés során a Szervező tehát nem kezel személyes adatot.
 1. VEGYES RENDELKEZÉSEK
7.1.         A Kedvezmény biztosításának – a Szervező érdekkörén kívül eső – elmaradásáért vagy késedelméért, illetve az elmaradás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. 7.2.         Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Promóció megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi, és valamennyi módosítás a tájékoztatás időpontjától érvényes. A módosítást követően a Résztvevők a módosítás időpontjáig megszerzett jogaikat maradéktalanul érvényesíthetik. A Promócióban való részvétel előtt kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassa el a jelen részvételi feltételeket különös tekintettel az esetleges módosításokra, hogy mindenkor tisztában legyen a Promóció feltételeivel. A Promócióban való részvétel önkéntes. A Promócióval kapcsolatos felelősségkorlátozások és felelősségkizárások a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben érvényesülnek. 7.3.         Szervező nem tehető felelőssé a Promóció téves meghirdetéséért abban az esetben, ha az neki fel nem róható okból, a jóváhagyása nélkül történik. 7.4.         A fentiek mellett a Szervezőt nem terheli felelősség a Szabályzattal kapcsolatban vagy az alapján a Résztvevő, vagy harmadik felek által elszenvedett bármely nem vagyoni, közvetett, illetve következményes kárért, költségért, kiadásért, ideértve egyebek mellett adatvesztést, bevételkiesést, nyereségkiesést, elmaradt hasznot, kereskedelmi jó hírnév csökkenését vagy elvesztését harmadik személyek követelését. 7.5.         Jelen Szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Promócióban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak. 7.6.         Amennyiben a jelen Szabályzat bármely rendelkezése a magyar jogszabályok szerint érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan, a jelen Szabályzat összes többi rendelkezése ettől függetlenül teljes mértékben érvényes és hatályos marad, és a jelen Szabályzat érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan rendelkezése (mindaddig, amíg érvénytelen, jogellenes vagy végrehajthatatlan) elválasztásra kerül a jelen Szabályzattól. A Résztvevő és a Szervező minden elvárható erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősített (elválasztott) rendelkezést egy olyan érvényes, jogszerű és végrehajtható rendelkezéssel helyettesítsék, melynek joghatása a lehető legnagyobb mértékben megfelel az elválasztott rendelkezés célzott joghatásának. 7.7.         Jelen Szabályzat az alábbi oldalon érhető el: https://www.samsung.com/hu/article/. Budapest, 2023. január 02.   Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szervező © 2023 Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság Minden jog fenntartva! [1] A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek az alábbi oldalon található szabályzatban érhetőek el: https://www.samsung.com/hu/article/keszulekbeszamitas-ses/.
Laculis malesuada sodales

How Is Magic Works

1

Condimentum fames egestas ad potenti

Lementum musat dignissim Mi vestibulum iaculis consectetur

Scelerisque ullamcorper facilisis nisl a suspendisse elementum musat rasd dignissim at condimentum artas quam ut in. Ars hac posuere luctus vehicula dapibus facilisis commodo curae parturient adipiscing natoque.

Read more
2

Condimentum fames egestas ad potenti

Sed mollis lectus condiment Facilisis dictumst laoreet adiping

Scelerisque ullamcorper facilisis nisl a suspendisse elementum musat rasd dignissim at condimentum artas quam ut in. Ars hac posuere luctus vehicula dapibus facilisis commodo curae parturient adipiscing natoque.

Read more
3

Condimentum fames egestas ad potenti

Nec gravida conubia morbi Eleifend ullamcorper aenean quam

Scelerisque ullamcorper facilisis nisl a suspendisse elementum musat rasd dignissim at condimentum artas quam ut in. Ars hac posuere luctus vehicula dapibus facilisis commodo curae parturient adipiscing natoque.

Read more
Kosár
Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Kedvencek
0 termék Kosár
Fiókom