Uncategorized

Régi készüléked beszámítása – Online folyamat

Tájékoztatni szeretnénk, hogy a beszámítási igény az adásvételi szerződés megkötéséig bármikor megszakítható. Az igény leadásakor kapott kedvezményes kupon nem kerül visszavonásra. Az adásvételi szerződés megkötését követően, nem lesz lehetőséged a szerződést visszamondani.

Munkatársunk a rendeléskor megadott elérhetőségen fog keresni, és az alábbi ügymenetet szóban is részletezi.

 • Szeretnénk megkérni, hogy a beszámítandó készülékről, amennyiben van rá lehetőség, csatolj 4 db fotót, mely jól mutatja a készülék jelenlegi, feladás előtti állapotát. (A fotón látszódnia kell a készülék kijelzőjének, hátlapjának, oldalainak) A képeket, a beszámítási kérelem leadásakor küldött automatikus e-mailre válaszolva tudod elküldeni.
 • Beküldés előtt, kérjük bizonyosodj meg arról, hogy készülékedről minden adat törlésre került. Szükség esetén, email fiókokból való kilépést követően, érdemes a gyári adatok visszaállítására menni.
 • A készüléket, lehetőség szerint a gyári dobozával és tartozékaival együtt egy zárt, leragasztott, masszív dobozban szükséges összekészíteni. Kérjük ügyelj erre, mert a futártól csak lezárt dobozt veszünk át. Borítékban való beküldés esetén a készüléket visszairányítjuk a feladóhoz.
 1. Munkatársunk telefonos egyeztetést követően, a dobozért GLS futárt küld.
 2. A beérkezett csomagot, munkatársunk kamera előtt bevizsgálja. (A szállításkor keletkezett károkért nem tudunk felelősséget vállalni.)
  A termék bevizsgálását követően, az igény leadásakor megadott email címre, küldünk egy végleges árajánlatot.
 3. Az árajánlat elfogadására 3 nap áll rendelkezésére.
  Amennyiben elfogadod, egy adásvételi szerződést küldünk neked. A szerződés aláírását követően bankszámládra utaljuk a szerződésben meghatározott összeget. Az adásvételi szerződéshez a következő adatokat fogjuk bekérni: Név, Lakcím, Születési hely és idő, Anyja neve, Személyazonosító igazolvány szám, Bankszámlaszám.
 4. Amennyiben a végleges árajánlatot nem fogadod el, úgy a készüléket GLS futárral visszaküldjük. A visszaküldés szállítási költsége Téged terhel, amit a futárnak kell fizetni kiszállításkor.