Samsung Hírek

Samsung Smart Keyboard Trio 500: hatékony munkaeszköz, amely bárhol használható

Budapest, 2021. július 12. – A mobilközpontú hétköznapokban általánossá vált az otthoni tanulás és a távmunka. Azok számára, akik a hatékonyabb, fizikai billentyűzeteket használnák, de nem szívesen hordanak mindenhová laptopot, a könnyű Samsung Smart Keyboard Trio 500 lehet az ideális megoldás. A letisztult kialakítású, keskeny billentyűzet remekül elfér egy kisebb táskában és egyszerre akár több eszközhöz is csatlakoztatható, a gyorsbillentyűknek köszönhetően pedig remekül használható multitasking környezetben is.

 

Több eszközhöz is csatlakoztható

A Smart Keyboard Trio 500 pillanatok alatt beállítható és biztonságosan csatlakoztatható a legtöbb okoseszközhöz. A bekapcsolás után elég lenyomni a Bluetooth gombot, amely értesítést küld a közeli készülékre. Az értesítésen a „csatlakozás” feliratra kattintva megjelenő hatjegyű kód beírása után a billentyűzet használatra kész.

04 Dex mode

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 akár három különböző eszközhöz is csatlakozhat egyszerre Bluetooth-on keresztül, a felhasználók pedig egyetlen gombnyomással válthatnak ezek között. A laptopon gépelt szövegről egy gyorsbillentyű lenyomásával átválthatnak az okostelefonjukra, hogy megválaszoljanak egy üzenetet.

 

Az alkalmazások egy érintésre elindulnak

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 működése könnyedén testreszabható. A felhasználók minden eszközön kiválaszthatják három kedvenc alkalmazásukat, amelyek azonnal megnyithatók a beépített, programozható gyorsbillentyűk egyikével[1]. Ha a felhasználók inkább tableten néznének videókat, míg a közösségi médiát telefonjukkal használnák, a Samsung Smart Keyboard Trio 500 ennek megfelelően állítható be, így az indítógombokkal más-más alkalmazást nyithatnak meg minden csatlakoztatott eszközön.

 

PC-szintű felhasználói élmény

A Smart Keyboard Trio 500 billentyűzettel egyetlen gombnyomással DeX módba helyezhetők a Galaxy okostelefonok vagy táblagépek. Az egyedi Samsung platform egy gombnyomással asztali számítógépes élményt hoz el a kisképernyős mobileszközökre[2]. Amikor egy laptop hatékonyságára van szükség, a Smart Keyboard Trio 500 és a Samsung DeX[3] együttesen teljeskörű megoldást kínál a jegyzetkészítésre, az e-mailek kiküldésére és az egyéb feladatok hatékony elvégzésére okostelefonon vagy tableten.

 

A felhasználók az új okosbillentyűzettel új szintre emelhetik a multitaskingot, és akár a szabadban is kényelmesen használhatják a technológia által biztosított előnyöket. A keskeny és kompakt Samsung Smart Keyboard Trio 500 gombjai közel ugyanolyan méretűek, mint a hagyományos billentyűzeteké, mindez egy sokkal inkább mobil perifériában. A fekete és fehér színben kapható Samsung Smart Keyboard Trio 500 Magyarországon már elérhető 17.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

02 High compatibility

A Samsung Smart Keyboard Trio 500-ról további információ a https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/smart-keyboard-trio-500-black-ej-b3400bbeggb/ weboldalon érhető el.

 

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] A Gyorsbillentyű funkció a One UI 3.1 vagy annál frissebb rendszert futtató Samsung Galaxy okostelefonokon és táblagépeken érhető el, 2021. márciusi vagy annál későbbi biztonsági frissítéssel.

[2] A Gyorsbillentyű funkció a One UI 3.1 vagy annál frissebb rendszert futtató Samsung Galaxy okostelefonokon és táblagépeken érhető el, 2021. márciusi vagy annál későbbi biztonsági frissítéssel.

[3] Az elérhetőség készüléktől függően változhat. A Samsung DeX egyes Galaxy okostelefonokon és tabletek érhető el.