Amennyiben a Promóciós Időszak alatt webáruházunkban, vagy üzleteink valamelyikében Promócióban Résztvevő Terméket vásárolsz, ezzel egyidőben Készülékbeszámítás lehetőségével is élsz, a vásárláskor az alábbi kedvezményben részesülhetsz:

Vásárolni kívánt új készülék összeghatáraiKedvezmény összege (Az új készülék árából)
90.000Ft alatt5.000,- (azaz Ötezer) Ft
90.000-199.990 Ft10.000,- (azaz Tízezer) Ft
199.991 Ft – 349.990 Ft20.000,- (azaz Húszezer) Ft
350.000 felett30.000,- (azaz Harmincezer) Ft

A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új, Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) webáruházban, vagy üzletben megjelölt végfelhasználói árából kerül levonásra. A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek üzleteinkben érhetőek el.

Régi készülék beszámítására abban az esetben van lehetőség, amennyiben ezzel egyidőben üzleteink egyikében új készüléket is vásárolsz.

Régi készüléked beszámítási ára a helyszínen történő, értékesítő kollégák által elvégzett állapotfelmérés után kerül megállapításra. Ez egy pár perces folyamat, ezután kollégák ismertetik a készülék beszámítási árát.

Amennyiben lehetőséged adódik rá, kérünk, hogy vidd magaddal a régi készüléked dobozát, és tartozékait. Így a készülék beszámítási ára növelhető.

Igen, hálózatfüggő készüléket is beszámítunk. Arról viszont tájékoztatunk, hogy hálózat független készülék beszámítási ára magasabb, mint a hálózatfüggőé. Amennyiben szeretnéd függetleníteni a készüléked, kérünk, vedd fel a mobilszolgáltatóddal a kapcsolatot.

Készülékbeszámítás szolgáltatásunk folyamatosan elérhető visszavonásig.

Igen, a készülékbeszámításhoz szükséges folyamatot csak üzleteink valamelyikében tudod megtenni, ugyanis a beszámítási érték meghatározására a készülék szemrevételezése/vizsgálata után van lehetőség.

A beszámítani kívánt termék értékét a kora, típusa és természetesen az állapota határozza meg. Az üzleteinkben dolgozó kollégáink segítenek ennek pontos felmérésében.

Mobiltelefon, okosóra, táblagép beszámítására van lehetőség.

Milyen terméket szeretnél beszámítani?
Ellenőrizd, milyen típusokra tudunk üzleteinkben árajánlatot adni! Jelen pillanatban kizárólag Samsung gyártmányú termékekre tudunk árajánlatot adni!
Beszámítani kívánt készülék:*
Amennyiben készüléked nem szerepel a listában, kérjük vedd fel üzleteink egyikével a kapcsolatot!
Válaszd ki a beszámítani kívánt készüléked típusát!*
Válaszd ki a beszámítani kívánt készüléked típusát!*
Válaszd ki a beszámítani kívánt készüléked típusát!*
Bekapcsol a készülék és bekapcsolva marad töltő nélkül?*
A készülék állapota alapján, kizárólag újrahasznosításra vehető át:
Ft
A készülék beszámítható, árajánlat üzletben kérhető, bevizsgálás után!
Árajánlat készítésekor a következőket vizsgáljuk:
Esztétikai állapot (Kijelző, keret, hátlap) és Funkciók működése (Wifi, Bluetooth, kamera, NFC, Gombok, Szenzorok, USB Port, ujjlenyomat olvasó, Hálózat, Mikrofon, hangszóró, egyéb alkatrészek)
A bevizsgálást helyszínen, szakértő kollégáink végzik, mely rövid időt vesz igénybe.