Amennyiben a Promóciós Időszak alatt webáruházunkban, vagy üzleteink valamelyikében Promócióban Résztvevő Terméket vásárolsz, ezzel egyidőben Készülékbeszámítás lehetőségével is élsz, a vásárláskor az alábbi kedvezményben részesülhetsz:

Vásárolni kívánt új készülék összeghatáraiKedvezmény összege (Az új készülék árából)
90.000Ft alatt5.000,- (azaz Ötezer) Ft
90.000-199.990 Ft10.000,- (azaz Tízezer) Ft
199.991 Ft – 349.990 Ft20.000,- (azaz Húszezer) Ft
350.000 felett30.000,- (azaz Harmincezer) Ft

A Kedvezmény minden esetben a megvásárolni kívánt új, Promócióban Résztvevő Termék (azaz Samsung Galaxy mobiltelefon vagy Samsung Galaxy táblagép) webáruházban, vagy üzletben megjelölt végfelhasználói árából kerül levonásra. A Készülékbeszámítással kapcsolatban további részletek üzleteinkben érhetőek el.

Régi készülék beszámítására abban az esetben van lehetőség, amennyiben ezzel egyidőben üzleteink egyikében új készüléket is vásárolsz.

Régi készüléked beszámítási ára a helyszínen történő, értékesítő kollégák által elvégzett állapotfelmérés után kerül megállapításra. Ez egy pár perces folyamat, ezután kollégák ismertetik a készülék beszámítási árát.

Amennyiben lehetőséged adódik rá, kérünk, hogy vidd magaddal a régi készüléked dobozát, és tartozékait. Így a készülék beszámítási ára növelhető.

Igen, hálózatfüggő készüléket is beszámítunk. Arról viszont tájékoztatunk, hogy hálózat független készülék beszámítási ára magasabb, mint a hálózatfüggőé. Amennyiben szeretnéd függetleníteni a készüléked, kérünk, vedd fel a mobilszolgáltatóddal a kapcsolatot.

Készülékbeszámítás szolgáltatásunk folyamatosan elérhető visszavonásig.

Igen, a készülékbeszámításhoz szükséges folyamatot csak üzleteink valamelyikében tudod megtenni, ugyanis a beszámítási érték meghatározására a készülék szemrevételezése/vizsgálata után van lehetőség.

A beszámítani kívánt termék értékét a kora, típusa és természetesen az állapota határozza meg. Az üzleteinkben dolgozó kollégáink segítenek ennek pontos felmérésében.

Mobiltelefon, okosóra, táblagép beszámítására van lehetőség.